Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Dr Φράνσις Μπόιλ: «Ο ΠΟΥ ετοιμάζει την εξάπλωση μίας νέας πανδημίας για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος»

Ο Dr Φράνσις Μπόιλ ειδικός στα βιολογικά όπλα, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και ο δημιουργός του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα των ΗΠΑ είπε ότι ο ΠΟΥ ετοιμάζει μία συνθήκη που θα ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα μεταδοθεί όπως δήλωσε, σκόπιμα ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος!

Με λίγα λόγια θεωρεί και την πανδημία της Covid-19 ότι σκοπίμως δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Ο Φράνσις Μπόιλ, είναι αυτός που είχε χαρακτηρίσει την πανδημία του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και μάλιστα από τους πρώτους μήνες.

Επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο το Διεθνές Δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία.

«Ξέρουν ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι προέρχεται από τα δικά τους εργαστήρια πολέμου βιοασφάλειας όπως ο Covid-19 από το εργαστήριο BSL-3 του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και το κινεζικό Wuhan BSL-4!

 Ο ΠΟΥ είναι χορηγός του BSL-4.

Υπάρχουν έγγραφα. Πρώτον είναι οι προτεινόμενοι κανονισμοί “Συνέλευσης της Παγκόσμιας Υγείας” και μετά, το δεύτερο είναι μια συνθήκη, κατά την οποία η “Συνθήκη Παγκόσμιου  Οργανισμού Υγείας”, να εφαρμόζεται για  πανδημίες.

Βασικά, αυτό που θέλουν εδώ με εμάς είναι να δώσουν ένα “γρήγορο τρύπημα”. Προσπαθούν να πάρουν είτε το ένα, είτε και τα δύο που θα δημιουργήσουν βασικά έναν κόσμο, ένα αστυνομικό κράτος “ιατρικής φύσεως” υπό τον έλεγχο του WHO-ΠΟΥ με τον Τέντρος Γενικό Διευθυντή, (ο οποίος) θα έχει το δικαίωμα να ανακηρύξει μια “Πανδημία Υγείας” διεθνούς ενδιαφέροντος».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...