Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας: επείγουσα αποΣατανοποίηση της Ουκρανίας!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δικαιολόγησε την εισβολή στην Ουκρανία με τους ισχυρισμούς της ανάγκης «απoναζιστικοποίησης» της χώρας. Χθες, το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας στράφηκε από την «αποναζιστικοποίηση» στην «αποσατανοποίηση», με τον Αλεξέι Παβλόφ, βοηθό γραμματέα του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «εκατοντάδες σέκτες» στην Ουκρανία όπου οι πολίτες έχουν εγκαταλείψει τις ορθόδοξες αξίες. theguardianΣύμφωνα με το TASS το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας θεωρεί ότι είναι όλο και πιο επείγον να πραγματοποιήσει την «αποΣατανοποίηση» της Ουκρανίας!

Η «αποΣατανοποίηση» της Ουκρανίας, όπου πλέον λειτουργούν εκατοντάδες αιρέσεις, γίνεται όλο και πιο επείγουσα, δήλωσε ο Αλεξέι Παβλόφ, βοηθός γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, σε άρθρο του για το aif.ru.

«Πιστεύω ότι με τη συνέχιση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, καθίσταται όλο και πιο επείγον να πραγματοποιηθεί ο αποσατανισμός της Ουκρανίας ή, όπως εύστοχα το έθεσε ο αρχηγός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Ραμζάν Καντίροφ, η «πλήρης αποσατανοποίηση» της », σημείωσε.

Ο Pavlov επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο ακριβής αριθμός των αιρέσεων στην Ουκρανία είναι άγνωστος, αλλά ο αριθμός τους είναι εκατοντάδες. Σύμφωνα με τον ίδιο, μερικές από αυτές δημιουργήθηκαν «έχοντας ακονιστεί εκ των προτέρων για συγκεκριμένο σκοπό και ποίμνιο», άλλα «υπήρχαν απλώς ως κλάδοι πλουσιότερων προστατών», άλλες – «έγιναν με τη μορφή ενός είδους κλειστής μετοχής εταιρείες με μερικές εκατοντάδες ειδικούς της μικρής πόλης».

Ο Παβλόφ επεσήμανε συγκεκριμένα ότι η «Εκκλησία του Σατανά», η οποία «εξαπλώθηκε σε όλη την Ουκρανία», είναι «μία από τις επίσημα καταγεγραμμένες θρησκείες στις Ηνωμένες Πολιτείες». «Είναι περίεργο που το 2015 στο Κίεβο μια ομάδα από ειδωλολάτρες έσπασε και βεβήλωσε έναν λατρευτικό σταυρό που είχε στηθεί για τη 1000ή επέτειο της κοίμησης του Αγίου Ισαποστόλου Μεγάλου Δούκα Βλαντιμίρ, του Βαπτιστή της Ρωσίας», ρώτησε. .

Ο βοηθός γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας ανέφερε άλλα παραδείγματα, μεταξύ των οποίων «εκκλήσεις να σκοτωθούν όλοι οι Ρώσοι»…. «Όλος αυτός ο σατανισμός βρίσκει ζωηρή ανταπόκριση και υποστήριξη από τις επίσημες ουκρανικές αρχές», δήλωσε.

Οι καταβολές του σεχταρισμού
Ο Pavlov εξήγησε ότι ο αριθμός των οπαδών των θρησκευτικών αιρέσεων έχει πολλαπλασιαστεί στην Ουκρανία από τη δεκαετία του 1990. “.

«Στοχεύουν στο να αναδιαμορφώσουν το πνεύμα των Ουκρανών πολιτών, να τους αναγκάσον να εγκαταλείψουν παραδόσεις αιώνων, να απαγορεύσουν τις πραγματικές αξίες που φέρουν η ορθόδοξη πίστη, το Ισλάμ και ο Ιουδαϊσμός (Αβραμιακές θρησκείες). Χρησιμοποιώντας χειραγώγηση διαδικτύου και ψυχοτεχνολογίες, οι αρχές έχουν μετατρέψει την Ουκρανία από κράτος σε ολοκληρωτική υπεραίρεση», δήλωσε ο βοηθός. Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Επιπλέον, συνέχισε, «αυτοί που είχαν την εξουσία στο Κίεβο ήταν οι πρώτοι που μετατράπηκαν σε μαχητικούς φανατικούς, των οποίων οι απόψεις είναι ακριβώς αντίθετες με αυτές των κανονικών ανθρώπων».

Περνώντας στο παρόν, ο Βοηθός Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επέστησε την προσοχή στα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι εθνικιστικοί σχηματισμοί στην Ουκρανία. Υπάρχουν επίσης σημάδια φασιστικών και ρατσιστικών ενώσεων.

…..η πνευματική décadence της Δύσης επεκτάθηκε και κορυφώνεται στην Ουκρανία.


desatanization το νέο δόγμα και ανανεωμένο ιδεολογικό στίγμα της ειδικής επιχείρησης..Διεύρυνση της βάσης με πιο οικουμενικά σύμβολα αλλά και του μετώπου….satan πάντως εβραική λέξη που σημαίνει αντίπαλος.. η αποσατανοποίηση της Ουκρανίας στην πράξη σημαίνει ότι θα ακυρωθεί η εχθρότητα και η αντιπαλότητα που εκπέμπει. Είναι η αρχή Ντάγκιν: “Η Ρωσία δεν είναι σε πόλεμο με την Ουκρανία, εκδιώκει το διάβολο από την Ουκρανία είναι ένας πολιτικός εξορκισμός!”

Φαίνεται ότι οι Νταγκινιστές επικράτησαν και ασκούν πλέον την πιο ισχυρή επιρροή στο Κρεμλίνο…

Ντάγκιν: «η Δύση είναι ένα νεκροταφείο για τα τοξικά απόβλητα του πολιτισμού. Είναι αντιπολιτισμός”.

Ντάγκιν χθες: Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ Παραδείσου και Κόλασης.

Βρισκόμαστε, φυσικά, σε πραγματικό πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος δεν είναι μόνο πόλεμος στρατών, ανθρώπων, είναι και πόλεμος πνεύματος. Είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να πούμε το εξής: βλέπουμε μια οριζόντια αντιπαράθεση – ο στρατός μας / οι αντίπαλοί μας, είμαστε εναντίον του ΝΑΤΟ (φυσικά, όχι κατά της Ουκρανίας, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εδώ). Υπάρχει όμως και μια άλλη διάσταση αυτού του πολέμου – η κάθετη. Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ Παραδείσου και Κόλασης. Αυτός είναι ο πόλεμος των αγγελικών στρατευμάτων. Αυτός είναι ο πόλεμος του στρατού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ κατά του διαβόλου. Αυτή η κάθετη διάσταση είναι η ιδεολογία, το βασίλειο των ιδεών. Αυτό είναι το βασίλειο του πνεύματος στο οποίο εκτυλίσσεται αυτός ο πόλεμος, το κύριο περιεχόμενό του. Και στην ομιλία του προέδρου μας στις 30 Σεπτεμβρίου ειπώθηκε για τον σατανικό χαρακτήρα του δυτικού πολιτισμού. Αυτό δεν είναι μεταφορά.

Και σήμερα, ο Παναγιώτατος Πατριάρχης, στην υπέροχη αναφορά του, υπαινίχθηκε απαλά τη μορφή που στέκεται στην άλλη πλευρά, η οποία καθορίζει, εμπνέει, οργανώνει τους εχθρούς μας. Αυτό το σχήμα είναι πολύ κοντά: δεν γνωρίζουμε τους καιρούς, κανείς δεν ξέρει – ακόμη και ο Υιός του Ανθρώπου δεν γνωρίζει τους έσχατους καιρούς. Μπορούμε όμως να αναγνωρίσουμε από τα σημάδια, να δούμε πόσο κοντά είναι.

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...