Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Μόνο η Ορθόδοξη Ρωσία τους πειράζει. Ο Βουδισμός και ο Ινδουϊσμός έχουν καταστεί όργανα προετοιμασίας του παγκόσμιου πληθυσμού για ένα κόσμο-σούπα με χαλαρές ηθικές, δαιμονικές πρακτικές

Γράφει ο Πρωτ. Στέφανος Στεφόπουλος

    Αναρωτιούνται πολλοί και κάνουν μελέτες, εικασίες, υπολογισμούς, αναλύσεις για τα αίτια της αντιπαράθεσης Ρωσίας και Ουκρανίας. Άλλοι ευτυχούν να πλησιάσουν στις βαθύτερες αιτίες κι άλλοι χάνονται στη…μετάφραση.

Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί ενώ ο πρώτος συλλογισμός ήταν ακριβής και αυταπόδεικτος, δηλαδή ότι η σύγκρουση δεν αφορά ουσιαστικά την ασυμφωνία “χαρακτήρων” μεταξύ των δύο εμπλεκομένων χωρών αλλά την πολιτισμική, γεωστρατηγική και παγκομιοποιητική πολιτική δύο διαφορετικών κόσμων και δη του διπόλου Ρωσίας και Δύσης- κυρίως ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Και ήρθε σήμερα η επιβεβαίωση διά στόματος του στρατηγού Μαρκ Μάιλυ, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ1

Ο στρατηγός σε συνέντευξή του τόνισε πως “αν η Ουκρανία πέσει, το διεθνές σύστημα που δημιουργήθηκε πριν 80 χρόνια και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα καταρρεύσει”!

Όμορφα στρατηγέ μου. Τι έγινε πριν 80 χρόνια; Τίποτα. Έγινε όμως το 1949, δηλαδή 73 χρόνια πριν (στρατηγέ μου με την αριθμητική δεν το ‘χεις), με την ίδρυση του ΝΑΤΟ.

Ώστε λοιπόν η Δύση και κυρίως το ΝΑΤΟ θέλει να βγάλει εκτός κάδρου τη Ρωσία για να πετύχουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Τάξης που δε θέλει αντιρρησίες και μισεί Ορθοδοξία και Εκκλησία που μπορούν ακόμη στην καθ’ ημάς ανατολή να συγκινούν, να οριοθετούν, να αφομοιώνουν παραμένοντας αναλλοίωτες και να συγκρατούν γένη, έθνη, ηθική, παραδόσεις, πολιτισμούς. Μα η Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως τόνιζε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, προσπαθούσε με την παγκοσμιοποίηση να μας κάνει μιά “σούπα” εθνών, γλωσσών, θρησκειών, πολιτισμών. Και σοβαρό εμπόδιο σ αυτή την επιθυμία τους στέκεται η “συμπαγής” πολιτισμικά Ορθόδοξη Ρωσία. Εμείς, ως Έλληνες δυστυχώς πέσαμε στα δόκανά τους. Με τον επάρατο οικουμενισμό, τις διαιρέσεις των τελευταίων ετών μεταξύ των Πατριαρχείων μας, την προσπάθεια βίαιης σχεδόν εκθήλυνσης της κοινωνίας μας, τους επιλήψιμους νόμους και πρακτικές των τελευταίων ετών (βλέπε εκτρώσεις, αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια, έμμεση  “νομιμοποίηση” της παιδεραστίας δια των εφηβικών εκτρώσεων, γάμος ομοφύλων και τεκνοθεσία, αποποινικοποίηση της βλασφημίας και της περιύβρισης νεκρού, ποινικοποίηση της ελευθερίας της έκφρασης με φασιστικές μεθόδους, συνταγματοποίηση αντισυνταγματικών νόμων που προσβάλλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποδοχή μονομερών πράξεων αναγνώρισης Εκκλησιαστικών μορφωμάτων και καταστρατήγηση Ι. Κανόνων της Εκκλησίας, διαίρεση και διχόνοια των εκκλησιαστικών ηγετών, υπογραφές κειμένων που προσβάλλουν την Ορθόδοξη δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας μας, υποβάθμιση του ρόλου και της αποστολής των εκκλησιαστικών κεφαλών με “παιδιαρίσματα” και ανάρμοστες συμπεριφορές τύπου “δε σε μνημονεύω” – “σκασίλα μου”2, συμμετοχή σε παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών όπου συνεχώς η ορθόδοξη διδασκαλία κατρακυλά προς μια υποτιθέμενη ουτοπική σύγκλιση  θεολογιών με σκοπό την άνευ όρων ένωση με την αίρεση, την μετονομασία των αιρετικών ομάδων σε “χριστιανικές Εκκλησίες” (ούτε καν ομολογίες), την αποδυνάμωση του ρόλου των αντιαιρετικών υποδομών που συντηρούνται και δραστηριοποιούνται όμως σε πολλές ευρωπαϊκές προοδευτικές χώρες, την προσβολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την σχεδόν ποινικοποίηση της Λατρείας και της Θ. Ευχαριστίας μέσω κορωνοϊού, κλπ)

Οπότε, αφού η Ορθόδοξη Ελλάδα αλλώνεται και οπισθοδρομεί στην μεταπατερικότητα και την “προοδευτική” σύγκλιση με την αδιάφορη κοινωνία και την αθεϊστική και μηδενιστική, συχνά, Πολιτεία με ιδιοτελή κίνητρα και αμφίβολα αποτελέσματα για το ποίμνιο, επιχαίρει ο Διάβολος και τα ημεδαπά και αλλοδαπά “τσιράκια” του οπότε ας ασχοληθούμε με την άλλη συμπαγή Ορθόδοξη Ρωσία.

Δείτε, σας παρακαλώ, κάτι. Τόσον καιρό το 90% των προβληματισμών και επιθέσεων της Δύσης αφορά στην Ορθόδοξη Ρωσία και όχι στην ινδουϊστική πυρηνική υπερδύναμη των 1, 1 δις πληθυσμού Ινδία, ούτε στην 1, 3 δις πληθυσμού κομφουκιανιστική, ταοϊστική, βουδιστική, αθεϊστική Κίνα. Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί ο Βουδισμός κυρίως με τον Ινδουϊσμό έχουν καταστεί όργανα προετοιμασίας του παγκόσμιου πληθυσμού για ένα κόσμο-σούπα με χαλαρές ηθικές, δαιμονικές πρακτικές και ειδωλοποίηση ή θεοποίηση του ανθρώπου και της φύσης; Η απόδοση ιερότητας στη φύση κατά τον Ινδουϊσμό και τον Βουδισμό και η συνακόλουθη λατρεία της (θεά Γαία) οδηγεί με ακρίβεια χιλιοστού στην προσκύνησή της. Κάτι που θα μας φέρει στην κατάσταση μισανθρωπισμού ή νεο-ανθρωπισμού της μεγάλης επανεκκίνησης. Κι από κει στην διάσωση της φύσης από τα δεινά της “κλιματικής αλλαγής” και συνεπώς στη “διάσωση” του παγκόσμιου πληθυσμού. Κάπου εκεί μπαίνει και το προσφιλές δεκανίκι- βουδιστικής προέλευσης – της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού προς διάσωσιν των πόρων της γης και επιβίωση τελικά της παγκόσμιας ελίτ και των πειθήνιων υπηκόων της.

Βλέπετε τώρα γιατί, κατά τη γνώμη μου πάντα, η Ρωσία μας ενοχλεί και πρέπει πάση θυσία να ηττηθεί, διαμελισθεί, εξαφανιστεί;

Έχετε δίκιο στρατηγέ μου!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...