Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αφιέρωμα στον Άγιο Δημήτριο από τα Κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
Με την χάρη του Θεού, η μνήμη του Αγίου Δημητρίου εορτάζεται πανηγυρικά στην ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς, καθώς ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος τιμάται ως προστάτης των κατηχητικών μας. Επ' ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου σας επισυνάπτουμε το αφιέρωμα των στελεχών Νεότητος της ενορίας μας, στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο προέρχεται από την εκπομπή "Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες", των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς.
Η εκπομπή αυτή που ακούτε, μεταδόθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό "Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm". Επίσης στα πλαίσια του διαδικτυακού αφιερώματός μας στον Άγιο Δημήτριο σας επισυνάπτουμε ένα κήρυγμα στον Ιερό μας Ναό από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιορδάνη Κορωναίο, εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς με τίτλο: " Ο φλογερός κατηχητής Άγιος Δημήτριος και ο ζηλωτής μαθητής Άγιος Νέστορας .
Σας ευχαριστούμε θερμότατα για την στήριξη στην ενορία μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα ο Άγιος Δημήτριος να σας σκεπάζει και να σας ευλογεί!



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...