Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ν.Μεντβέντεφ προς Έλον Μασκ: «Καλή τύχη με την ιδεολογική δικτατορία που κυβερνούσε το Twitter»

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην Πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε στον Έλον Μασκ καλή επιτυχία στην υπέρβαση της «ιδεολογικής δικτατορίας» στο Twitter, ενώ του ζήτησε να σταματήσει να επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί το δορυφορικό σύστημα Starlink.

«Καλή τύχη @elonmusk για την υπέρβαση της πολιτικής προκατάληψης και της ιδεολογικής δικτατορίας στο Twitter. Και εγκαταλείψτε την επιχείρηση Starlink στην Ουκρανία».

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο του tweet προς τον Έλον Μασκ, είχε γράψει «Τα λέμε στην Μόσχα, την ημέρα της νίκης», εννοώντας ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα έχει τελειώσει νικηφόρα τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι τον Μάιο!

Στην Μόσχα εκφράζουν ικανοποίηση για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς καθώς θεωρούν πως θα μπορούν να εκφράζονται πλέον ελεύθερα και να διαδίδουν την δική τους εκδοχή για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία.

Προ Έλον Μασκ το Twitter κυνηγούσε όλους τους ρωσικούς λογαριασμούς και επέτρεπε μονόπλευρα την αμερικανική προπαγάνδα, δηλαδή της κυβέρνησης Μπάιντεν την οποία έχει υιοθετήσει η ΕΕ χωρίς σα να εξυπηρετούσε τα δικά της συμφέροντα.

«Το πουλί πετάει πλέον ελεύθερο», ανάρτησε ο Έλον Μασκ, αναφερόμενος στις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται που αφορούν τη λογοκρισία.

Μην ξεχνάμε ότι «Tweet» σημαίνει «τιτίβισμα» και όλοι το έπιασαν το νόημα…

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απάντησε και στα αιτήματα της Βαρσοβίας για αποζημίωση για «ζημιές κατά τον Β’ ΠΠ», που φέρεται να προκάλεσε στην Πολωνία η Σοβιετική Ένωση είπε πως «η Σοβιετική Ένωση ξόδεψε πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ στην Πολωνία για τις υποδομές της».

Σε ανάρτηση που ανέβηκε στο κανάλι του στο Telegram την Παρασκευή, είπε ότι τέτοιες απαιτήσεις «μπορούν να ανταποκριθούν με δύο τρόπους».

“Μπορεί να είναι δυνατό να υποβληθεί μια ανταγωγή, ένα νομοσχέδιο για όλα όσα μοιραζόταν η Σοβιετική Ένωση με την Πολωνία κατά την περίοδο του σοσιαλισμού. Αυτό είναι εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια”, είπε ο Μεντβέντεφ για μια προτεινόμενη επιλογή.

Ή, συνέχισε, μπορεί να υπάρξει ένα άλλο – μια κατηγορηματική άρνηση να ληφθούν υπόψη οι απαιτήσεις της Βαρσοβίας.

«Είναι γνωστό ότι λόγω κυρώσεων η τιμή του χαρτιού υγείας στην ΕΕ έχει αυξηθεί σημαντικά» συνέχισε σκωπτικά.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...