Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΗΠΑ: Οι περιοχές που θα ΧΤΥΠΗΣΕΙ ο Πούτιν με πυραύλους, οι Αμερικανοί έβγαλαν ΧΑΡΤΕΣ!

Ποιες πόλεις θα αποτελέσουν στόχο, πως ελπίζουν να προστατευτούν…

Μετά τις δηλώσεις και τις εκθέσεις του Προέδρου Μπάιντεν για τον  πυρηνικό «Αρμαγεδδώνα», όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, η αμερικανική κυβέρνηση αγοράζει 290 εκατομμύρια δολάρια σε  φάρμακα κατά της ακτινοβολίας  για χρήση σε «πυρηνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης»!

Τα ΜΜΕ αναρωτιούνται πού θα καταφύγει κανείς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, ο ιστότοπος  Survivalfreedom. com  περιγράφει ότι μερικές από τις πιο ασφαλείς περιοχές σε έναν πυρηνικό πόλεμο φέρονται να «περιλαμβάνουν οι περιοχές  Midwest, Maine, Δυτικό Τέξας και πολλές μικρές τοποθεσίες, συνήθως σε περιοχές που δεν έχουν μεγάλο πληθυσμό». Η πιο επικίνδυνη περιοχή είναι η Ανατολική Ακτή λόγω της σημαντικής παρουσίας στρατιωτικών εγκαταστάσεων, αμυντικών εταιρειών, κρίσιμων υποδομών και μεγάλων πόλεων.

Ο ιστότοπος Survivalist έδειξε έναν χάρτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) που περιγράφει τους πιο πιθανούς στόχους των ρωσικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM):

Εδώ είναι ένας πιο εκλεπτυσμένος χάρτης των πυρηνικών στόχων των ΗΠΑ.

Είπαν, «με βάση την έρευνα πολλών πηγών, πως αυτή είναι η σύνοψη για τις λιγότερο ασφαλείς και πιο ασφαλείς περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης». Ο παρακάτω χάρτης δείχνει ότι οι κόκκινες ζώνες είναι “λιγότερο ασφαλείς” ενώ οι μπλε ζώνες είναι “πιο ασφαλείς”.

Αναφορικά με το ποιες μεγάλες περιοχές είναι οι πιο ευάλωτες σε πυρηνική επίθεση, το Survivalfreedom είπε: «Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Ντάλας-Φορτ Γουόρθ και Τζάκσονβιλ, Φλόριντα. Αυτές οι πόλεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανούς στόχους λόγω του μεγάλου πληθυσμού και της στρατηγικής τους αξίας».

Η προσθήκη αυτών των πόλεων θα μπορούσε επίσης να είναι στόχος πυρηνικής επίθεσης:

  • Μαϊάμι, Φλόριντα
  • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
  • Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
  • Φιλαδέλφεια, PA
  • Πίτσμπουργκ, PA
  • Σικάγο, IL
  • Χιούστον, Τέξας
  • Phoenix, AZ
  • Χονολουλού, HI

Όσον αφορά τις περιοχές με τους στόχους χαμηλότερης προτεραιότητας, ο ιστότοπος survivalist είπε: «Μέιν, Σέντραλ Αϊντάχο, Όρεγκον και Βόρεια Καλιφόρνια — προσθέτοντας ότι αυτές οι περιοχές είναι πιθανό να είναι σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτες σε μια πυρηνική ανταλλαγή λόγω του αραιού πληθυσμού τους και της έλλειψης στρατηγικών στόχων .»

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...