Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΗΠΑ: Μία χώρα αγγλοσαξόνων φονιάδων

σχόλιο Γ.Θ : Το πιο αντιπροσωπευτικό, το πιο αληθινό, το πιο επικό κείμενο που γράφτηκε ποτέ για το έθνος των αγγλοσαξόνων 

Floyd Westerman, του Εθνους των Λακότα

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Κάποιοι πιθανόν να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που με έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και γράφω άρθρα για τους Ινδιάνους. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δείξω αυτό ακριβώς που γράφω: ότι οι ΗΠΑ είναι μία χώρα αγγλοσαξόνων φονιάδων. Μία χώρα με παράνομους μετανάστες, καταληψίες μίας γης που δεν τους ανήκει.

Οι αγγλοσάξονες έποικοι των ΗΠΑ, αφού κατέσφαξαν τους Ιθαγενείς Ινδιάνους κλέβοντας τη γη τους, αφού βίασαν τις γυναίκες και τις κόρες των Ινδιάνων και αφού εξαφάνισαν ολόκληρα χωριά και καταυλισμούς, βρήκαν μία άθλια δικαιολογία προκειμένου να αιτιολογήσουν τις βάρβαρες πράξεις τους: βρήκαν την αιτιολογία του «χριστιανισμού» ο οποίος έπρεπε να επιβληθεί στους «αγροίκους» ιθαγενείς.

Ο Floyd Westerman του Εθνους των Λακότα, μας λέει:

«Το 1823, το Ανώτατο Δικαστήριο είπε ότι τα ινδιάνικα έθνη δεν έχουν τίτλο ιδιοκτησίας στα εδάφη τους, επειδή δεν ήταν χριστιανοί. Ότι τα πρώτα χριστιανικά έθνη που ανακάλυψαν μια περιοχή με ειδωλολατρικά εδάφη, έχουν τον απόλυτο τίτλο ιδιοκτησίας. Αυτό το δόγμα πρέπει να αποσυρθεί και να αποκηρυχθεί, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα βάση για τη σχέση μεταξύ των ιθαγενών λαών και των άλλων λαών του κόσμου.»

Φυσικά, ο χριστιανισμός εδώ, χρησιμοποιήθηκε ως το «χρυσό χάπι» προκειμένου να δώσουν οι αγγλοσάξονες έποικοι μία θρησκευτική προέκταση στη βαρβαρότητά τους. Προτίμησαν να αμαυρώσουν και να εκμαυλίσουν το νόημα του χριστιανισμού προκειμένου να μπορέσουν να κοιμηθούν ήρεμοι το βράδυ. Μία «ηρεμία» βαμμένη με το αίμα αθώων.

Η χρήση του «χριστιανισμού» ως δικαιολογία, δείχνει το ποσό αδίστακτοι κι αθεόφοβοι είναι οι αγγλοσάξονες. Θυμίζουν έντονα τους φονιάδες και εγκληματίες του Βατικανό που ονομάστηκαν «Σταυροφόροι»! Εκείνο το σμάρι εγκληματιών που «στο όνομα του χριστιανισμού» διέπραξαν άθλιες βαρβαρότητες απέναντι στους λαούς των χωρών όπου πάτησαν τα βρωμερά τους πόδια.

Ακριβώς το ίδιο έκαναν (και εξακολουθούν να κάνουν) οι αγγλοσάξονες έποικοι της Βορείου Αμερικής. Προβάλλουν το χριστιανισμό ως ταμπέλα και δικαιολογία της βαρβαρότητας που έχουν στο αίμα τους ήδη από τα αρχαία χρόνια. Αγροίκοι, απολίτιστοι και μισάνθρωποι ήταν ανέκαθεν. Φθονούσαν πάντα τους άλλους λαούς, γιατί έχοντας γνώση της αθλιότητάς τους, δεν μπορούσαν να βλέπουν (τους άλλους λαούς) να προκόβουν.

Αυτός ο φθόνος τους έκανε (και τους κάνει) να θέλουν να κλέβουν ό,τι καλό και ευγενές κάνουν οι άλλοι λαοί και στη συνέχεια να τους εξαφανίζουν, προκειμένου να δείχνουν μία κάλπικη ανωτερότητα. Για τους αγγλοσάξονες, δεν αρκεί αυτοί να είναι ευτυχισμένοι. Απαιτούν να είναι δυστυχισμένοι κι οι υπόλοιποι. Οσοι τουλάχιστον καταφέρουν να γλυτώσουν από το καταστρεπτικό τους μένος.

Οι απόγονοι αυτών των φονιάδων που διέπραξαν γενοκτονία, είναι εκείνοι που μιλούν για Ειρήνη, την ίδια στιγμή που συνεχίζουν το καταστρεπτικό έργο των προγόνων τους. Είναι εκείνοι που δημιούργησαν το ΝΑΤΟ προκειμένου να επιβάλλουν τ’ αρρωστημένα τους «θέλω». Αυτοί οι αδίστακτοι απόγονοι των γενοκτόνων εποίκων, συνεχίζουν την κληρονομιά των προγόνων τους, αναζητώντας να εποικήσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σφάζουν αδίστακτα άλλους λαούς προκειμένου να το επιτύχουν. Εσφαξαν βιετναμέζους, ιρακινούς, Σύριους, Σέρβους, Λίβυους, Αφγανούς και ένα σωρό άλλους λαούς. Κι όταν θέλουν να δείχνουν πως έχουν «καθαρά χέρια», βάζουν άλλους λαούς να σφάζουν για χάρη τους. Οπως έβαλαν τους τούρκους να σφάξουν τους Κύπριους, τους Αζέρους να σφάξουν τους Αρμένιους στο Αρτσάχ.

Και τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας τους ουκρανούς ν’ αυτοκτονήσουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, κάνοντάς τους εχθρούς της Ρωσίας.

Κι όμως… Αυτά τα άθλια παράσιτα της ανθρωπότητας, θεωρούνται από πολλούς ως «πολιτισμένοι»… Ως πρότυπα πολιτισμού και επιστήμης. Μα τι πολιτισμό μπορεί να προάγει ένας τέτοιος λαός; Τι είδους επιστήμη μπορεί να δώσει ένας λαός φονιάδων και κλεφτών; Τι πρότυπα μπορεί να δημιουργήσει πλην των πλέον σκοτεινών;

https://kanenazori.com/2022/08/15/mia_xwra_foniadwn/
https://koukfamily.blogspot.com/2022/08/blog-post_191.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...