Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Σείστηκε η Κωνσταντινούπολη από την ιαχή μυριάδων ”Πούτιν Πούτιν”! Ο Πούτιν κατέκτησε την Πόλη.. Χιλιάδες οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν ρυθμικά ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ στο αγώνα με Δυναμό Κιέβου του Ζελένσκι

ΣΟΚ στην ΟΥΕΦΑ που σπεύδει να τιμωρήσει την Φενερμπαχτσέ! Η Κωνσταντινούπολη επευφημεί το νέο ΗΓΕΤΗ της. Οι Δήμοι μίλησαν!
Σείστηκε η Κωνσταντινούπολη από την ιαχή μυριάδων ”Πούτιν Πούτιν”! Ο Πούτιν κατέκτησε την Πόλη.. Χιλιάδες οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν ρυθμικά Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ στο αγώνα με Δυναμό Κιέβου του Ζελένσκι. ΣΟΚ στην ΟΥΕΦΑ που σπεύδει να τιμωρήσει την Φενερμπαχτσέ! Η Κωνσταντινούπολη επευφημεί το νέο ΗΓΕΤΗ της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Champions League, Φενερμπαχτσέ-Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, Τούρκοι οπαδοί επευφήμησαν και χειροκρότησαν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αρκετά σουρεαλιστική σκηνή στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του ρεβάνς του προκριματικού γύρου του Champions League μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Ντιναμό Κιέβου. Στις εξέδρες του σταδίου Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu, οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη μέση του αγώνα.

Το σκηνικό έγινε μετά από γκολ των Ουκρανών. Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα το αποδεικνύει αυτό.

Τραγούδια και συνθήματα που έχουν το νόημα τους όσο ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε (1-2) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του φετινού Champions League στον οποίο θα συμμετάσχει και η AS Monaco.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με κωδικό έκτακτης ανάγκης. Μίλησαν με τον παρατηρητή και τον εκπρόσωπο του αγώνα. Η επευφημία του Πούτιν θα επιφέρει την τιμωρία της ομάδας της Πόλης..

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να αποκλειστεί από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως και για 5 χρόνια. Ο ναζισμός των μηχανισμών απαγορεύει το όνομα του νέου Ηγέτη της Πόλης. Τρέμει η Δύση. Η Ανατολή επέλεξε τον ηγέτη της. Θα μπει ειρηνικά η Πόλη σήμερα του δόθηκε…..

Σύμφωνα με το τυπικό στον Ιππόδρομο συχνά πραγματοποιούνταν και η ανάδειξη των Βυζαντινών αυτοκρατόρων. Ο Πούτιν αναδείχθηκε ο νέος ηγέτης της ιστορικής Πόλης. Οι αθλητικοί σύλλογοι έκαναν όλη την πολιτική. όπως στη Στάση του Νίκα Γαλάζιοι και Βένετοι. Οι Δήμοι ανέβαζαν και κατέβαζαν ηγέτες. Σήμερα οι σύγχρονοι Δήμοι της Πόλης μίλησαν. Οπότε με βάση την ιστορία κι παράδοση της Πόλης το σημερινό δεν ήταν ένα απλό σύνθημα αλλά ένα πολιτικό σύνθημα αναγνώρισης μάλιστα ενός Ηγέτη ”πολλά τα έτη Πούτιν…”

Ό,τι ήταν για την αρχαία Αθήνα η Αγορά και για την αρχαία Ρώμη το forum, για την Κωνσταντινούπολη ήταν ο Ιππόδρομος – μέρος στο οποίο εκδηλώνονταν οι πολιτικές πεποιθήσεις του λαού της βυζαντινής πρωτεύουσας. Στην ιστορία της Κωνσταντινούπολης οι πολιτικές πεποιθήσεις του συγκεντρωμένου λαού στον Ιππόδρομο εκφράζονταν μέσα από τα αθλητικά σωματεία που σχετίζονταν με τις αρματοδρομίες. Τα σωματεία αυτά στην Κωνσταντινούπολη ονομάζονταν δήμοι και τα ισχυρότερα από αυτά ήταν οι Βένετοι («γαλάζιοι») και οι Πράσινοι. Σήμερα έγινε η αρχή ο κόσμος εκφράστηκε οι Δήμοι μίλησαν… Η Πόλη αυτονομείται.. Η Πόλη επέλεξε Τσάρο αντί Σουλτάνου…

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...