Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Παγκοσμιο Σκάνδαλο με τον Μπαιντεν που απειλούσε τους Ουκρανούς: Δεν παίρνετε λεφτά εάν δεν απολύσετε τον εισαγγελέα

Αφιερωμένο σε κάθε αμερικανόφιλο πλυμένο από τα κανάλια εγκέφαλο...

Πολιτικοι τριγμοί στις ΗΠΑ αλλα και διεθνώς μετά την υπενθύμιση ενος παλιότερου βιντεο με τον πρόεδρο Μπαιντεν που ελεγε τραγικά πράγματα στους Ουκρανούς.
Στο συγκεκριμένο βιντεο ο αμερικανος πρόεδρος ακούγεται να περιγράφει τις συζητήσεις με την ηγεσία της Ουκρανίας προκειμένου να της χορηγηθεί εγγύηση δανείου ύψους ενος δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το βιντεο με τίτλο «Οι ΗΠΑ σεβάστηκαν την κυριαρχία της Ουκρανίας», το ανέβασε χρήστης του twitter -κάνοντας λόγο για εκβιασμό της τότε ουκρανικής πολιτικής ηγεσίας – με τις δηλώσεις του Μπάιντεν σε εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ, οπου ο Τζο Μπάιντεν  αναφέρει πώς ζήτησε από την τότε ουκρανική κυβέρνηση να απολύσει τον γενικό εισαγγελέα προκειμένου να της δοθεί εγγύηση δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει:

«… πήγα, υποθέτω, τη 12η ή 13η φορά στο Κίεβο και έπρεπε να ανακοινώσω ότι υπήρχε άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια εγγύηση δανείου και υπήρχε δέσμευση από τον Poroshenko και από τον Yatsenyuk ότι θα αναλάμβαναν δράση κατά του γενικού εισαγγελέα και δεν το έκαναν!

Ετσι βγήκα στη συνέντευξη Τύπου και είπα ότι δεν θα δώσω… δεν θα σας δώσουμε το δισεκατομμύριο δολάρια και είπαν ότι δεν έχετε καμία εξουσία! Δεν είσαι πρόεδρος! Ο πρόεδρος είπε… τηλεφώνησέ του! (γέλια από το ακροατήριο).

Είπα ότι σου λέω δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο δολάρια, είπα ότι δεν παίρνεις το δισεκατομμύριο και θα φύγω από εδώ μέσα, νομίζω ότι ήταν 6 ώρες, είπα ότι θα φύγουμε σε έξι ώρες, αν ο εισαγγελέας δεν απολυθεί, δεν παίρνεις τα λεφτά! Αντε, π… γιε! (γέλια από το ακροατήριο) Απολύθηκε! Και έβαλαν κάποιον που ήταν αξιόπιστος τότε!».


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...