Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Άλλη μια απατημένη με τα διαβόλια

Η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, με το που έκανε τη δεύτερη δόση, της δημιουργήθηκαν διάφορα αυτοάνοσα. Ένα από αυτά είναι να χάνει και τα μαλλιά της, όπως έχει αναφέρει. Παρενέργεια που αναφέρεται στο φυλλάδιο με τις χιλιάδες σελίδες παρενεργειών της Pfizer (αυτές που δεν ήθελε να δώσει). Επικοινώνησε με την εταιρία, με τα γνωστά μη-αποτελέσματα και τώρα καταθέτει μηνυτήρια αναφορά, καθώς δεν μπορεί πλέον να εργαστεί.
Δημιούργησε μια ομάδα, όπου μέσα εκεί όλοι όσοι έχουν προβλήματα μετά τα εμβόλια γράφουν τις εμπειρίες τους.
Και είναι χιλιάδες.
Δικαίως, αναρωτιέται, για ποιο λόγο δεν την καλούν να πει κι αυτή την εμπειρία της, από τις παρενέργειες των εμβολίων. Δυστυχώς, με την απορία θα μείνει, όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.
Όπως έχουμε όλοι καταλάβει τον τελευταίο χρόνο, το να αποφασίσεις να εμβολιαστείς, είναι εντελώς ζαριά της τύχης. Αν είσαι τυχερός θα κάνεις το placebo και όλα καλά. Αλλιώς, αν είσαι εντελώς άτυχος, θα είσαι μέσα στους καθημερινούς ξαφνικούς θανάτους (κάθε μέρα 4-5 διαβάζω σε νέους ανθρώπους) ή αν είσαι κάπου στη μέση, θα έχεις παρενέργειες και θα τραβιέσαι για μια ζωή.
Πάντως, είναι πολύ σημαντικό ένα επώνυμο άτομο να βγαίνει μπροστά, να λέει τις προσωπικές εμπειρίες του και να παροτρύνει κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν μη τι άλλο, δεν μιλάει κάποιος αόριστα (κάπου άκουσα, κάτι είδα)

Λένα Σεπτέμβρη

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...