Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Οι γλοιώδεις Δυτικοί χολιγουντιανοί ψεύτες απλά μιμούνται τον πατέρα τους τον διάβολο

Το δυτικό αφήγημα δεν φείδεται επιθέτων γύρω από την κατάσταση.
Μαιευτήρια, θέατρα, παιδικοί σταθμοί, σούπερ μάρκετ κ.α. όλα τα έχουν ισοπεδώσει … Ρώσοι!
Και δώστου «αναλύσεις» για «αποτυχία» της ρωσικής επιχείρησης και, ως εκ τούτου, βίαιους βομβαρδισμούς αμάχων, προς εκδίκηση! Και δώστου «πανηγυρισμούς» για την «αποτυχία» Πούτιν να πάρει την Ουκρανία μέσα σε τρεις μέρες, μια βδομάδα κλπ… Ποιος μίλησε για συγκεκριμένες ημερομηνίες; Από την επίσημη Μόσχα, κανείς. Αντίθετα, σε καθημερινή βάση διακηρύσσουν ότι η επιχείρηση, πριν απ´ όλα, εξελίσσεται: 1/ με τη διάλυση της στρατιωτικής μηχανής της Ουκρανίας. Αυτό γίνεται με απόλυτη επιτυχία. Το 85% των στρατιωτικών αεροδρομίων, των εργοστασίων παραγωγής πολεμικού υλικού, των αποθηκών πυρομαχικών ακόμα και υπόγειων, των στρατοπέδων συσσώρευσης και εκπαίδευσης Ουκρανών και ξένων κομάντος, κυρίως μισθοφόρων, έχουν καταστραφεί. Τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν είχαν ως στόχο το αποτέλεσμα να είναι πλήρες αλλά χωρίς ή με το μικρότερο δυνατό αριθμό θυμάτων ανάμεσα στους αμάχους. Η αντικειμενική εικόνα «μιλάει» μόνη της. Το ρωσικό Υπ. Άμυνας παρουσιάζει δυο φορές την ημέρα στοιχειοθετημένα, πλήρη απολογισμό πεπραγμένων. (Αλήθεια είδε κανείς έστω μια φορά, ανάλογη ενημέρωση του ουκρανικού Υπουργείου άμυνας; Η «ενημέρωση» έχει αφεθεί στους… μάνατζερς των ΜΜΕ και των παραγωγών φεικ)!
2/ επιχείρηση εξόντωσης των πιο εκκωφαντικών ηγετών των ενόπλων ταγμάτων των εθνικιστικών μονάδων. Συνεχής ζήτηση από ένοπλα τμήματα τόσο του τακτικού στρατού, όσο και παρασυρμένους στα εξστρεμιστικά τάγματα να παραδώσουν τα όπλα και να γλυτώσουν τις ζωές τους. Εν μέρει αυτό έφερε αποτέλεσμα αρχικά όπου απλοί στρατιώτες, κάποια στιγμή και αξιωματικοί, πείστηκαν, βρήκαν ευκαιρία και παραδόθηκαν. Η Ρωσία διακηρύσσει συνεχώς ότι δεν πλήττει μη στρατιωτικούς στόχους. Και το τηρεί. Αντίθετα, όλη η τεράστια βιομηχανία φεικ και Χολιγουντιανού τύπου «εικόνες» και ειδησεογραφία που παράγεται καθημερινά από το Κιέβο, κάνει τα πάντα να «αποδείξει» ότι η Ρωσία πλήττει μόνο ανθρωπιστικούς στόχους.
Με μανιακό τρόπο τα… κανάλια της Δύσης αναπαράγουν π.χ. τη ρωσική επίθεση σε εμπορικό στις παρυφές του Κιέβου αποσιωπώντας ή περνώντας το σε… δεύτερο πλάνο ότι εκεί είχε εγκαταστήσει ολόκληρη ομάδα πυραυλικών συστημάτων η ουκρανική ηγεσία είτε του στρατού είτε των εθνικιστών. Το ίδιο τις προηγούμενες μέρες στο πολυδιαφημισμένο «μαιευτήριο» της Μαριούπολης. Για το οποίο η Ρωσία είχε προειδοποιήσει το Σ.Α του ΟΗΕ ότι εκεί από τα τέλη Φεβρουαρίου έβγαλαν σε άλλο κτίριο το μαιευτήριο και το μετέτρεψαν σε στρατηγείο τους. Όπως το πιο τελευταίο «τραγικό» νέο ότι «οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε ανθρωπιστικό κονβόι».
Μαιευτήριο, λοιπόν, με μια… έγκυο! «Πλήγμα» σε κονβόι με… τρεις τραυματίες!
Και όμως, οι χιλιάδες τραγικές φιγούρες εκείνων που κατάφεραν να βγουν από την κόλαση της Μαριούπολης και δίνουν καταθέσεις, είναι αποκαλυπτικές! Μιλούν για το ποιοι τους κρατούσαν εκεί, στα υπόγεια σαν ζώα, χωρίς τροφή, νερό, ποιοι είναι εκείνοι που γάζωναν με τα αυτόματα όσους εύρισκαν ευκαιρία να επιχειρήσουν απόδραση…
Μέσα από τα υπόγεια του θεάτρου της πόλης βγήκαν τελικά δεκάδες γυναικόπαιδα. Δεν τους απελευθέρωσαν οι «υπερασπιστές» της πόλης του τάγματος Αζόφ αλλά οι μαχητές του Ντονμπάς και τα επίλεκτα τμήματα που εκκαθαρίζουν την πόλη, σπίτι-σπίτι.
Δεν δίνεται πουθενά η είδηση ότι σε ράδιο-υποκλοπές των Ρώσων από διαβουλεύσεις μεταξύ των αποκαμωμένων, αποκλεισμένων πλέον ναζιστικών υπολειμμάτων και της ηγεσίας του Κιέβου, πήραν την απάντηση ότι βοήθεια και ενισχύσεις δεν θα υπάρξουν και ότι όλοι θα πέσουν ως «ιερομάρτυρες της Μαριούπολης». Το πιο απάνθρωπο που τους μηνύει το Κιέβο είναι να χρησιμοποιήσουν πλήρως το μόνο εχέγγυο που τους απέμεινε, τις δεκάδες χιλιάδες των αμάχων, ως ζωντανή ασπίδα. Να λοιπόν ποιοι μετατρέπουν τη Μαριούπολη σε εκατόμβη! Σε κανενός ανεγκέφαλου «αναλυτή-προβοκάτορα» το μυαλό δεν περνάει η σκέψη πως ο ρωσικός στρατός αν δεν υπολόγιζε τις ζωές των αμάχων εδώ και πολλές μέρες θα έκανε βομβαρδισμούς «χαλί» και θα είχε φτάσει στο Κιέβο. Οι αμερικανοί και ΝΑΤΟικοι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, το έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στο πρόσφατο παρελθόν, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α.
ΥΓ-1: Το αγγλοσαξωνικό σύστημα αξιών που μονοπώλησε τις εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι εδώ και τρεις αιώνες βλέπει καθαρά ότι έφτασε στα όρια του. Η μετατροπή της Ουκρανίας σε εφαλτήριο επίθεσης και διάλυσης της Ρωσίας είχε τεθεί σε εφαρμογή. Εκτός των άλλων και για κρύψει τη δική του ανικανότητα διαιώνισης της μονοκρατορίας του. Πόλεμος, λοιπόν, κατα της Ρωσίας με εργαλείο την Ουκρανία… Ουσιαστικά με ένα μέρος του μεγάλου ρωσικού κόσμου ενάντια στο άλλο. Υπό αυτή την έννοια δεν έγινε «εισβολή» της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά ειδική στρατιωτική επιχείρηση τσακίσματος όλων εκείνων των θυλάκων, στρατιωτικών, ιδεολογικών, χημικό βιολογικών κ.α. που οι ΗΠΑ έστησαν εκεί τα τελευταία χρόνια.
ΥΓ-2: Βαρύς ο φόρος αίματος, απωλειών και καταστροφών. Ωστόσο, για τη Ρωσία, για το ρωσικό κόσμο, έμπαινε καθαρά θέμα ύπαρξης της, άμεσα. Όλα τα αλλά είναι των… δυτικών ενατενίσεων!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...