Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Θα φροντίσουμε για την χώρα μας ότι κανείς θείος Σαμ ούτε κανένας άλλος θα μπορεί να πάρει ξανα αποφάσεις που στοχεύουν στην καταστροφή της οικονομίας μας. Θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε αυτή την εξάρτηση μια και καλή. Έπρεπε να το είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό

Θα φροντίσουμε για την χώρα μας ότι κανείς θείος Σαμ ούτε κανένας άλλος θα μπορεί να πάρει ξανα αποφάσεις που στοχεύουν στην καταστροφή της οικονομίας μας. Θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε αυτή την εξάρτηση μια και καλή. Έπρεπε να το είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό.
(Σεργκέϊ Λαβρώφ)


Όλη η επιχείρηση των μισθοφόρων ουκρανοναζί έχει καταστραφεί


Κλαίει ο Βραζιλιάνος μισθοφόρος,κλαίει η Τατιάνα,κλαίει και η CIA.

Τους σκότωσαν όλους τους μισθοφόρους παπικούς οι Ρώσοι,όπου φύγει φύγει να σωθούν στην Πολωνία.

«Δεν ξέρω τι να πω, ειδικές δυνάμεις από όλο τον κόσμο, από τη Γαλλία, από όλη την Ευρώπη, από Νότια Κορέα, Χιλή, Αμερική, Καναδάς. Παιδιά, όλος ο κόσμος είναι εκεί, υπάρχουν ειδικές δυνάμεις από όλο τον κόσμο. Και μετά πολύ απλά, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι όλοι νεκροί. Καταστράφηκαν όλοι. Απλώς δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ένα πράγμα, πώς το ρωσικό αεροπλάνο εκτόξευσε βλήματα εναντίον μας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Όλα τελείωσαν, τελείωσαν όλα. Όλη η έπιχείρηση έχει καταστραφεί».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...