Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Καταλαβαίνουμε τί κάνει ο Θεός;

Χρήστος Κλητσινάρης

Ανοίγοντας τον υπολογιστή μου σήμερα, βρήκα ένα μήνυμα που ειλικρινά με ξάφνιασε. Δεν είναι από φίλο μου στο Fb, αλλά από κάποιον ''λαθροαναγνώστη μου'' ο οποίος έχει μεγάλη θέση σε Αιρετικό Δόγμα.

Μου γράφει ''Σας διαβάζω. Όταν έκλεισαν οι Εκκλησίες την άνοιξη γράφατε ότι θα καταλήξει σε διωγμό της Θείας Κοινωνίας και ότι καμιά ασθένεια δεν κολλάει από την Θεία Κοινωνία. Γελούσα μαζί σας και περίμενα την διάψευση σας. Σήμερα σχεδόν ένα χρόνο μετά παρατηρώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα μετά από μαζικές προσελεύσεις στη Θεία Κοινωνία, ομολογώ ότι έχω μεγάλη άγνοια επί του θέματος και πρέπει να ασχοληθώ πιο σοβαρά με την Ορθόδοξη Θεία Κοινωνία''.

Καταλαβαίνουμε τί κάνει ο Θεός;

Πολέμιοι της Εκκλησίας και της Θείας Κοινωνίας αναγνωρίζουν και ομολογούν την Άγνοια τους και Ορθόδοξοι Χριστιανοί γίνονται αυτοί Πολέμιοι και με δήθεν επιστημονικές γνώσεις κρύβουν την Αδικαιολόγητη Άγνοια τους, εκθέτοντας δημοσίως τον εαυτό τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Τις Εορτές των Χριστουγέννων κοινώνησαν εκατοντάδες χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Αν η Θεία Κοινωνία Μολύνει σήμερα θα μιλούσαμε για χιλιάδες κρούσματα και εκατόμβες νεκρών.

'' Ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ζωήν αιώνιον''
Όχι ΘΑ ΕΧΕΙ αλλά ΗΔΗ ΕΧΕΙ.

3 σχόλια:

 1. Αυτό ακριβώς έχει τρελανει τους αντιθεους, ότι κοινωνησαμε χιλιάδες τις γιορτες και τα κρούσματα μειώθηκαν αντι να εκτιναχθουν.!!
  Ο Θεός δρα αργά και δίνει την ευκαιρία σε όλους να δουν την αλήθεια Του. Οι καλοπροαιρετοι θα την αναγνωρίσουν οι κακοπροαιρετοι θα χαθούν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιά <> φίλε μου;;; Κρούσματα αυτοί ονομάζουν τίς θετικές ενδείξεις από ένα test που έχει 30% σφάλμα καί δέν είναι διαγνωστικό τού covid-19, αλλά ανιχνεύει όλους τούς κορωνοϊούς. Καί μάς ανακοινώνουν αριθμό <>, χωρίς νά μάς λένε πόσους εξέτασαν. Άν εξετάσης 100 άτομα καί βρής 30 θετικούς, την επόμενη μέρα, εξετάζοντας 200, λογικά θά βρής γύρω στούς 60 θετικούς. Αυτό σημαίνει διπλασιασμός κρουσμάτων;;;

   Διαγραφή
 2. ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...