Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος - Αυτοί τον κατασκεύασαν»

Όλος ο πλανήτης το έχει τούμπανο...
Μπράβο στην Δικαιοσύνη του Περού που βροντοφώναξε αυτό που ψιθυρίζει όλος ο κόσμος...


Ο COVID-19 έχει την «υπογραφή» των ελίτ και δισεκατομμυριούχων όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ!

Αυτό περιέχεται σε απόφαση δικαστηρίου του Περού, απόφαση που προήλθε από την εκδίκαση ενός διαδικαστικού θέματος.

Το περουβιανό δικαστήριο, μέσα από την απόφασή του κατηγόρησε τους Γκέιτς και Σόρος ότι «κατασκεύασαν» αυτή την επιδημία. Σύμφωνα με το Εφετείο κακουργημάτων της Chincha και Pisco, ο COVID-19 είναι ένα δημιούργημα «εγκληματικών ελίτ» που απλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.

Το περουβιανό Εφετείο κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.
Έτσι οι τρεις δικαστές κατέληξαν στην απόφαση ότι οι «δημιουργοί της επιδημίας είναι και οι δημιουργοί της ΝΤΠ και άτομα όπως ο Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Η ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΩΔΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΜΒΡΥΑ, ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...