Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Δεν έχει πάτο το βαρέλι. Αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής Βιοηθικής της εκκλησίας της Ελλάδος ο Τσιόδρας και πρόεδρος της επιτροπής ο Μεσογαίας Νικόλαος!

Επιτέλους, ας σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, με τα αίσχη που ανακοίνωσε η ΔΙΣ (Ο εμβολιασμός δεν συνιστά έκπτωση από την ορθή Πίστη και ζωή).Δεν είναι δυνατόν ο Σωτήρης Τσιόδρας να βρίσκεται και στις δύο πλευρές. Δεν γίνεται και να κερνάει και να πίνει. Αυτός που μας πλασάρει τα εμβόλια να είναι και αυτός που θα τα θεωρεί ηθικώς αποδεκτά. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της επιτροπής, με τα τόσα πτυχία, να μην ξέρει όσα ξέρουν πλέον σχεδόν όλοι οι πιστοί ανά την Ελλάδα.

Ας θυμηθούμε το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης αυτής και ας βγάλουμε τα συμπεράσματα μας…

” (Η ΔΙΣ) Παρακολουθεί στενά το ζήτημα των εμβολιασμών, μέσω της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής, η οποία με συνεχείς αναφορές της ενημερώνει το Συνοδικό Σώμα για όλες τις εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε ότι, κατόπιν γενομένης έρευνας, τα εμβόλια κατά του covid-19 που επί του παρόντος χρησιμοποιούνται στην Πατρίδα μας, δεν απαιτούν την χρήση καλλιεργειών εμβρυϊκών κυττάρων για την παραγωγή τους.

Με αφορμή την ανωτέρω ενημέρωση η Ιερά Σύνοδος επαναλαμβάνει, ιδίως προς όσα από τα μέλη Της παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα σενάρια απειλής και κινδύνων, στηριζόμενα μονομερώς και ανεξέλεγκτα είτε σε διογκωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες κυρίως από το διαδίκτυο, είτε διακατέχονται από διάφορες προκαταλήψεις, ότι η επιλογή του εμβολιασμού δεν είναι ζήτημα τόσο θεολογικό ή εκκλησιαστικό, αλλά κυρίως ιατρικό-επιστημονικό και αποτελεί ελεύθερη προσωπική επιλογή του κάθε ανθρώπου σε επικοινωνία με τον ιατρό του, χωρίς ο εμβολιασμός να συνιστά έκπτωση από την ορθή Πίστη και ζωή. Άλλωστε, ήδη ένας εκ των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος εμβολιάστηκε, εκπροσωπώντας και τον μη δυνάμενο για ιατρικούς λόγους να εμβολιαστεί Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.)

Προτρέπει δηλαδή, η ΔΙΣ, ανοιχτά, μέσω των εκπροσώπων της, να εμβολιαστεί ο κόσμος και παράλληλα μας λέει ότι είναι και ηθικά αποδεκτό. Ποιοι μας το λένε δηλαδή; Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ!

https://orthopraxia.gr


7 σχόλια:

 1. Ακούμε για θανατηφόρες παρενέργειες, προβλήματα γονιμότητας, εγκεφαλοπολυμιελίτιδες και αυτοί τον χαβά τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!
  Ίσως ο Μεσογαίας θέλει να γίνει Αρχιεπίσκοπος και ο Τσιόδρας να συνεχίσει να αμοίβεται πλουσιοπάροχα από τις φαρμακευτικές, αλλά όλα έχουν ένα όριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΝΑ. ΣΚΟΠΟΣ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ,ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΘΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΡΑΣΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ-ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ,ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το έχουμε πει χίλιες φορές ότι μέχρι την ανάδειξη του νέου αρχιεπισκόπου θα έχουμε συνεχώς παλινδρομιες και λιβανισματα. Και ύστερα θα παρουσιαστούν οι δήθεν ορθόδοξοι μαχητές.Αλλα να είστε βέβαιοι η θέση είναι κατηλλειμενη. Ο Φιλαδέλφειας Γαβριήλ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάντως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχω απο άτομο που εργάζεται εκεί, ο Τσιόδρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σωτηρία σε κρίσιμη κατάσταση μετά απο το εμβόλιο που έκανε (και σε αυτόν απ ότι φαίνεται έκαναν το αληθινό σε αντίθεση με τον Κυριάκο...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Fake news. Φωτογραφήθηκε σήμερα με τον Κούλη, που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ.

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ;

   ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΝ.

   ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΕΙ.

   ΞΥΠΝΑΤΕ

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...