Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Η Χρονιά της Μετανοίας

Αυτή ας είναι η ευχή μας για το έτος που διαδέχεται το φοβερό 2020.
Όταν θα ξημερώσει η Χρονιά της Μετανοίας, τότε θα ανατείλει και η χρονιά του Θαύματος, η χρονιά του Ονείρου, η χρονιά του Ποθούμενου! Να βάλουμε όλη μας τη δύναμη να είναι το 2021 η Χρονιά της Μετανοίας. Να καταφέρουμε να γίνουμε ο καλύτερός μας εαυτός αυτή τη χρονιά. Αυτός που ονειρευόμαστε να γίνουμε αλλά πάντα κάτι γίνεται και το αναβάλουμε.
Να είναι το 2021 έτος επ-Ανάστασης Πνευματικής που θα νικήσει πρωταρχικά το σκοτεινό εγώ μας και όλα όσα έχουν τυλίξει την Πατρίδα μας και την βυθίζουν στο έρεβος της νέας τάξης.
Ό,τι και αν σχεδιάζουν οι εχθροί του Γένους και της Πατρίδας μας οι νικητές θα είμαστε εμείς. Ο Θεός αργεί, αλλά δεν λησμονεί...
Όσο πόνο και αν σχεδιάζουν να μας προσφέρουν θα επισκιάζεται από την Μεγάλη μας Αγάπη για τον Κύριό μας και Θεό μας!
Αυτή η χρονιά ας μας οδηγήσει στα καλύτερα και πιο Άγια Όνειρά μας. Στον καλύτερο εαυτό μας και στην Πόλη των Ονείρων μας. Αμήν!

Γιώργος Θαλάσσης

6 σχόλια:

 1. ΑΜΗΝ.ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ . ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,Ε,ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙΣ ,ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΙΛΙΚΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ Η ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ , Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιώργο Θαλάσση,εξέφρασες με τις ευχές σου τους βαθύτερους πόθους μας. Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό και για όλες τις ρωμαίικες αναρτήσεις σου. Σε παρακαλούμε, συνέχισε έτσι. Καλή κι ευλογημένη χρονιά!
  Ανδρέας
  Δάσκαλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλή, ευλογημένη, πνευματική καί αγία νέα χρονιά εύχομαι προς όλους και ιδιαιτέρως σέ σένα αγαπητέ μας Γεώργιε.
  Σέ ευχαριστούμε για τίς διαλεχτές, γεμάτες Χριστό καί πατρίδα αναρτήσεις σου καθώς καί γιά τήν ακατάβλητη, μαχητική σου διάθεση και δυναμική.
  Σου εύχομαι πλούσια τήν ευλογία τού Θεού σέ σένα καί τήν οικογένειά σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...