Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; Τα mRNA τροποποιούν το γενετικό υλικό και προκαλούν ανήκεστες βλάβες. ΒΙΝΤΕΟ

 Αυτό είναι ένα μήνυμα επείγον του Robert F. Kennedy Jr, γιου του Robert F. Kennedy κι ανιψιού του Προέδρου John F. Kennedy,προς όλους τους λαούς ου κόσμου. Το μήνυμα της δήλωσής του συνοψίζεται στο αποφύγετε το εμβόλιο Covid με οποιοδήποτε τίμημα, πάση θυσία ! Ο Robert F. Kennedy Jr μίλησε στις 14 Νοεμβρίου 2020 στον Theo Von.

« Θα ήθελα να τραβήξω κατ΄επείγον την προσοχή σας σε θέματα σημαντικά που σχετίζονται στον προσεχή εμβολιασμό κατά Covid-19” είπε.

« Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού τα εμβόλια τα αποκαλούμενα mRNA της τελευταίας γενιάς επεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και τροποποιούν το δικό του γενετικό υλικό , κάτι που ισοδυναμεί με μια γενετική χειραγώγηση, ήδη απαγορευμένη και θεωρούμενη ως τώρα ως εγκληματική,” πρόσθεσε.


τρόφιμα τα γενετικά τροπoποιημένα , μεταλλαγμένα, που ομοίως είναι πολύ αμφιλεγόμενα”, τόνισε.

« Αν και τα médias και οι πολιτικοί υποβαθμίζουν το πρόβλημα και απαιτούν το ίδιο ανορθολογικά ένα νέο τύπο εμβολίου για επιστροφή στην κανονική ζωή, κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός με όρους υγείας και ηθικής παραμένει προβληματικός αλλά επίσης υπό όρους γενετικών βλαβών που αντίθετα με τις βλάβες που προκαλούνται από τα προγενέστερα εμβόλια θα είναι μη αναστρέψιμες και ανεπανόρθωτες” προειδοποίησε.

« Αγαπητοί ασθενείς μετά από ένα εμβόλιο mRNA άνευ προηγουμένου δεν θα είστε πια σε μέτρο να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του εμβολίου με ολοκληρωτικό τρόπο” είπε.

« Θα οφείλετε να ζήσετε με τις συνέπειες γιατί δεν θα μπορείτε πια να θεραπεύεστε απλώς αφαιρώντας τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα – ακριβώς όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner. Ούτε να θεραπευτείτε από γενετικές καρδιακές παθήσεις, αιμοφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ. – επειδή η γενετική βλάβη είναι μη αναστρέψιμη!” ανέφερε.

Πρόσθεσε « αυτό σημαίνει φανερά ότι αν ένα σύμπτωμα εμβολιακό αναπτύσσεται μετά από έναν εμβολιασμό mRNA ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος θεραπευτής δεν θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμεγιατί αυτές οι ζημιές οι προκλητέες από αυτόν τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά ανεπανόρθωτες.

« Κατά τη γνώμη μου αυτά τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , ένα έγκλημα που ποτέ δεν διαπράχθηκε με τρόπο τόσο κραυγαλέο μέσα στην ιστορία” συμπέρανε.

« Όπως το είπε ο Dr Wolfgang Wodarg, εμπειρότατος φυσικός: Στην πραγματικότητα, αυτό το “πολλά υποσχόμενο εμβόλιο” στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων πρέπει να απαγορευθεί επειδή είναι γενετική μηχανική! ” τόνισε.

”Λοιπόν, θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; Aυτό είναι επιλογή σας αλλά εγώ δεν το θέλω” κατέληξε.

O Robert F. Kennedy, Jr μίλησε στο Βερολίνο στις (29/8/20) σε μεγαλειώδη διαδήλωση κατά του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Σε δραματικούς τόνους μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr:δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας.Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία.

Βέβαια η Γερμανία για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο πήρε τα μέτρα της και απαγόρευσε κάθε διαδήλωση κατά των εμβολίων. Ενώ οι κατά τόπους γκεμπελίστικοι μηχανισμοί έχουν αναλάβει δράση κατηγοριοποιώντας και τον Robert F. Kennedy, στα fake όπως και διακεκριμένους Γενετιστές που εκφράστηκαν ταυτόσημα. Είναι το νέο ρεύμα νεο-μακαρθισμού είναι η νέα ναζιστική αποτύπωση της λεγόμενης έκφυλης τέχνης ή έκφυλης δημοσιογραφίας για ό,τι ανθίσταται. Το fake σημαίνει σήμερα ότι δεν παίρνει ένα άρθρο, μια άποψη κι ας είναι από καθ΄ύλην αρμόδιο Νομπελίστα Επιστήμονα ή διακεκριμένο πολιτικό το οκ της Επιτροπής Λογοκρισίας του Καθεστώτος….Κόβεται….Αυτός είναι ο πλουραλισμός τους, η ανοχή στη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στο διάλογο και στη δημόσια διαβούλευση, στην ελευθερία της έκφρασης και του τύπου που χωρίς αυτά δεν υπάρχει Δημοκρατία ούτε κατά διάνοια.Είναι θεμιτή η διαφωνία αυτό που είναι μακαρθισμός είναι να φτιάχνεις μακροσκελείς λίστες με απαγορευμένους διανοούμενους κι επιστήμονες με απαγορευμένες ιδέες..Οι Νεοσκοταδιστές απαρνούνται το Βολταίρο και το Γαλλικό Διαφωτισμό…Επαναφέρουν την Ιερά Εξέταση και το Μεσαίωνα και η Ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί τους γι αυτό τον ανορθολογικό αναχρονισμό και πισωγύρισμα.. Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί λογοκρισίας προπαγάνδας γιατί είναι αυτοί που πιστοποιούν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι πρόκειται για έναν Αυταρχικό Ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου.

dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...