Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τζ.Μπάιντεν: «Η Καμάλα Χάρις θα είναι η πρόεδρος των ΗΠΑ» (βίντεο)

Ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος είναι φανερό πως πάσχει από άνοια αναφέρθηκε χθες σε ομιλία του στην Καμάλα Χάρις ως «εκλεγμένη πρόεδρο».

Ο πραγματικός εκλεγμένος πρόεδρος έκανε δηλώσεις σχετικά με την κρίση COVID-19 στο Ντέλαγουερ όταν έκανε αυτό την παραδοχή.

«Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα προτρέψει ξεκάθαρα και ξεκάθαρα όλους τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Μπάιντεν.

«Το πήρα για να ενσταλάξει η εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο. H εκλεγμένη πρόεδρος Χάρις έκανε το δικό της σήμερα για τον ίδιο λόγο », συνέχισε αφού η Χάρις έλαβε το εμβόλιο νωρίτερα την Τρίτη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζό Μπάιντεν αναφέρεται στην Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα αφού είναι ευρέως γνωστό πως πιθανόν να έχει υπάρξει συνεννόηση πριν τις εκλογές ο Μπάιντεν να παραιτηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας, για να κυβερνήσει η «άφθαρτη» Χάρις.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει πως αν διαφωνήσει κάπου με την Χάρις «θα αναπτύξει μία αρρώστια και θα παραιτηθεί»


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...