Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Νέες αθλιότητες του εκπεσόντα Κύπρου κατά του Μόρφου και του Λεμεσού

σχόλιο Γ.Θ : Ο άνθρωπος έχει πραγματικά αφηνιάσει βλέποντας ότι δεν περνάει το δικό του στις Μητροπόλεις που αντιστέκονται. Μεταξύ άλλων τα δόλια του ψέμματα αποσκοπούν να προκαλέσουν διχασμό μεταξύ των Μητροπολιτών Μόρφου και Λεμεσού.
Ευτυχώς από τον Ορθόδοξο κόσμο κλήρο και λαό, όλοι γνωρίζουν το ποιόν του και ποιον πραγματικά εκπροσωπεί. Μόνο κάτι ξεπουλημένοι καναλάρχες, άθεοι, και πράκτορες της αμερικής τον έχουν ψηλά. Εξάλλου τόση δουλειά κάνει για αυτούς...

Εκπεσών Κύπρου: Μας κοροϊδεύει ο Μόρφου

Ερώτηση δημοσιογράφου: Έχετε κάποιο σχόλιο για τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο σε σχέση με τις απόψεις που κατά καιρούς διατυπώνει δεχόμενος κριτική;

Κοροϊδεύει τους πάντες.

Δεν έχει διανοητικό πρόβλημα.

Λέει πράγματα ακαταλαβίστικα.

Μερικοί τον αποκαλούν τρελό.

Εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.

Κάνει οπαδούς, όπως κάνει και ο Λεμεσού.

Μαθαίνω πως ο Μόρφου είπε ότι έχει παραπάνω οπαδούς από τον Λεμεσού και έτσι όταν θα φύγει ο Αρχιεπίσκοπος θα γίνει αυτός και όχι ο Αθανάσιος.

12 σχόλια:

 1. Και στην Ελλάδα έχουμε ανεπίσημο σχίσμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ότι και να κάνει ότι και να πει ο εκπεσών δεν πρόκειται να πιάσει τόπο, γιατί απλά οι Μητροπολίτες Μόρφου και Λεμεσού δεν πέφτουν σε φτηνές παγίδες του σατανά, οι Επίσκοποι είναι φωτισμένοι!!!Μακάρι να γίνει ο Μόρφου Αρχιεπίσκοπος να αγιάσει η Κύπρος!!!Μέχρι τότε να μας φυλάει Ο Θεός από τους προβατόσχημους λύκους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Χρυσόστομος έχει προηγούμενα με την μητρόπολη Μόρφου... Ήθελε να βάλει δικό του άνθρωπο αλλά ο λαός ήθελε τον π.Παγκράτιο Μερακλή. Τελικά προτάθηκε ο π.Νεοφυτος ως μέση λύση.
  Στην Κύπρο κυκλοφορούν απίστευτες φήμες. Το εν δέκατο να είναι αλήθεια, ο άνθρωπος αυτός δεν θα έπρεπε να είναι στην αρχιεπισκοπή, αλλά στην φυλακή. Δεν λέω περισσότερα γιατί σέβομαι τις άγιες μέρες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πείτε μας παιδιά τι συμβαίνει,να καταλάβουμε κι εμείς! Χρόνια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Μητρόπολητης Νεόφυτος και ο Μητρόπολητης Αθανάσιος αγαπιούνται σαν αδέρφια. Ο Θεός κάποια στιγμή θα του βουλώσει του Αρχιεπίσκοπο το στόμα και θα τελειώσουν όλα. Το ποιος θα γίνει νέος αρχιεπίσκοπος Κύπρου ο θεός θα το αποφασίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μωραίνει Κύριος, ον αν βούλεται απωλέσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μωραίνει Κύριος, ον αν βούλεται απωλέσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τι υπογράφει στην φωτο με τον ραββινο??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δυστυχώς ή Εκκλησία τής Κύπρου ατύχησε οικτρά, έχοντας επί κεφαλής αυτήν τήν αμφισβητούμενη προσωπικότητα πού πάμπολλες φορές έχει κατασκανδαλίσει τούς Ορθόδοξους Έλληνες Κύπρου καί Ελλάδος.
  Τώρα βλέπω μετά λύπης μου ότι "ελαφρά τή καρδία καί συνειδήση" πέφτει καί στά αμαρτήματα τού ψεύδους καί τής συκοφαντίας.
  Ο Θεός νά τόν ελεήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ????.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Απλά ζηλεύει ο άνθρωπος την λεβεντιά και την αγιωτητα που έχει ο Μόρφου και ο Λεμεσου,,,,τι να κάνουμε αυτά δεν τα κατέχει ο καθένας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...