Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Έκθεση-κόλαφος: «Το ελληνόφωνο καθεστώς είναι το πιο αυταρχικό κράτος στην Ευρώπη - Το Ιράν & το Πακιστάν είναι πιο δημοκρατικά!»

Μία έκθεση-κόλαφο για το ελληνόφωνο καθεστώς δημοσίευσε το ινστιτούτο V-Dem του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ, σύμφωνα με το οποίο η κατ' όνομα μόνο δημοκρατία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Μπαγκλαντές και το Κονγκό, αποτελώντας την πιο αυταρχική χώρα της Ευρώπης!

Αυτό φυσικά είναι το κατόρθωμα της ελληνόφωνης κυβέρνησης η οποία έχει επιβάλλει στους Έλληνες απαγορεύσεις και καλά «για την προστασία τους» που δεν τολμούν να επιβάλλουν ούτε ισλαμικές δικτατορίες όπως το Ιράν, το οποίο σύμφωνα και με το Blooomberg είναι καλύτερο και πιο ελεύθερο μέρος για να ζεις από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας!

Η Ελλάδα αποτελεί ουραγό της Ευρώπης στον σεβασμό των δημοκρατικών προτύπων κατά την περίοδο της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, η χώρα μαζί με τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, βρίσκεται στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης όσον αφορά τις δημοκρατικές παραβιάσεις (democratic violations) τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μάλιστα την ξεπερνούν σε δημοκρατικότητα χώρες, όπως το Πακιστάν και το Ιράν!

Παράλληλα, κατατάσσεται διεθνώς, στη (χειρότερη) κατηγορία των κρατών όπου καταγράφηκαν «μείζονες δημοκρατικές παραβιάσεις» από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 με επίκληση την προστασία από τον ιό, μαζί με χώρες όπως η Τουρκία, την ώρα που η Ουγγαρία (που βρίζουν συνεχώς τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως «αυταρχικη»), να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, η θέση της Ελλάδας οφείλεται κυρίως σε σημαντικούς περιορισμούς της ελευθερίας του Τύπου, σε καταχρηστικές συμπεριφορές των αρχών ασφαλείας αλλά και φυσικά στις δρακόντιες απαγορεύσεις κυκλοφορίας «λόγω κορωνοϊού». Να τον χαιρόμαστε τον αφορισμένο... και την αντιπολίτευση του χωρίς τσίπα, Τσίπρα...
Καλά Χριστούγεννα!

 

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΟΡΝΙΘΟΤΡΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝΤΑ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΘΕΟΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΡΝΙΘΟΤΡΦΕΙΟΥ ,Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΣΑΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...