Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Θριαμβικός πανηγυρικός εορτασμός της Ύψωσης Τιμίου Σταυρού στο ναό του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό

Θριαμβικός πανηγυρικός εορτασμός της Ύψωσης Τιμίου Σταυρού στον Ορθόδοξο ναό του Τιμίου Σταυρού στη Δαμασκό στη Συρία. Πολλές δεήσεις έγιναν στην ελληνική
κατά την αγρυπνία θεία λειτουργία. Πλήθος κόσμου παρίσταται..Αυτή είναι η Συρία του Προέδρου Άσαντ και μόνο του Άσαντ…Το κρατικό πρακτορείο SANA δίνει εικόνα από την πανήγυρη. Η μπάντα παιανίζει τώρα μπροστά στο ναό στο κατάμεστο προαύλιο.Κροτίδες βαρελότα εκκωφαντική ατμόσφαιρα.. Στρατιωτικά εμβατήρια συνοδεύουν το σύμβολο της νίκης ..Ηττήθηκαν οι ρουκέτες των τρομοκρατών οι τόμαχοκ Γαλλίας Αγγλίας ΗΠΑ της τρόικας του πολέμου που έσπευσαν να τους βοηθήσουν εδώ στη Δαμασκό.. Θα παραμείνουμε Δαμασκηνοί ως την Ανάσταση και του ελληνικού γένους …. Δαμασκηνοί …..
Η ιστορική Δαμασκός που εκχριστιάνισε την οικουμένη λόγω Παύλου θα τον επανεκχριστιανίσει. Συρία η αρχή των Σημείων η αρχή των θαυμάτων…Συρία γη νεομαρτύρων γη ηρώων γη γιγάντων η γη αρχή του τέλους της Νεοθωμανικής υβριδικής αυτοκρατορίας.. Η Ορθοδοξία ζει σε καθαρά χώματα που δεν τα πάτησε αμερικάνικη μπότα Πομπέο κατακτητή που δεν την αλλοίωσε η υποταγή σ΄αμερικανατοικό ζυγό και Βρυξελλών πνευματικό εξανδραποδισμό…. Ή με τα κονδύλια ή με το ΦΩΣ …Δαμασκός η Λεύτερη έξω από ντιρεκτίβες διάλυσης ΕΕ και ΝΑΤΟ Τώρα στη Δαμασκό ηχούν τα τύμπανα της νίκης κατά ΝΑΤΟ ΕΕ Τουρκίας Σ Αραβίας …..όλοι την πολέμησαν Ρωσία Συρία νίκησαν …..Σταυρός το μόνο αληθινό σύμβολο νίκης…..Οι σάλπιγγες ηχούν κύμβαλα κροταλίζουν καμπάνες σημαίνουν η πρωτεύουσα γιορτάζει σήμανε μια για πάντα η άγια ώρα της νίκης μετά από αιώνες………ο Ερντογάν έσκαψε τον τάφο του στο Χαλέπι στην Αγια Σοφιά στο Αιγαίο………..Η Ορθοδοξία δεν είναι μια μειονότητα στη Συρία είναι ο στυλοβάτης που ήλκυσε τη Ρωσία και διασφάλισε τη νίκη…..(Η Ρωσία διαθέτει τώρα 14 με 15 πολεμικά πλοία μεταξύ Συρίας Κύπρου)..
ΣΥΡΙΑ, ΌΡΘΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ, ΓΙΑΤΊ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ‘Η ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…
dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...