Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ

Fake news η είδηση «σοκ» του Ευαγγελάτου με την ακτινογραφία 38χρονου ασθενή με κορονοϊο;
Οι δύο ακτινογραφίες που ανήρτησε στο Facebook ακτινολόγος από το ΚΑΤ και φέρονταν να αποτυπώνουν τη ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο νέος ιός στους ασθενείς ήταν Fake news;Ιδιώτης κατέθεσε μήνυση για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις «ακτινογραφίες της ντροπής», όπως αναφέρει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

Eνώ οι δύο ακτινογραφίες του 38χρονου, ο οποίος είναι καπνιστής και διαβητικός, φέρονταν να έχουν καταγραφεί με 7,5 ώρες διαφορά υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για ακτινογραφίες του 2015.

Σύμφωνα με την ανάρτηση:

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ
______________________
ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
_______________________
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
________________________
Mετά από συνεννοήσεις που είχα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), αφού πρώτα τελείωσα την κατάθεσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά), πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας και κατέθεσα την υπ’ αριθμ. 1057/9/2622/24.9.2020 μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, του ΚΑΤ και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις ακτινογραφίες της ντροπής.
Αυτή τη στιγμή έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες για τον εντοπισμό του Νίκου Ευαγγελάτου και τη σύλληψή του (δεν είναι δύσκολο -στο MEGA βρίσκεται, στη Λεωφόρο Συγγρού 340). Σήμα έχει δοθεί και για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι βρίσκονται στο ΚΑΤ και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τα μεσάνυκτα.
Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι ξανά στην ΓΑΔΑ και θα δω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρο Τζεφέρη. Εκεί θα είναι και ο Διοικητής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος να διασφαλίσει την τήρηση της νομιμότητας και ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα προβεί στη σύλληψη του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Είναι προφανές, ότι όταν ειδικά αυτές τις ημέρες γίνεται τόσος λόγος για την αυτόφωρη διαδικασία στις περιπτώσεις διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ο νόμος και η δικονομία θα πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.




H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ______________________ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Αντωνιάδης στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020


https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-fake-news-i-idisi-sok-me-tin-aktinografia-38chronou-astheni-me-koronoio/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...