Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ιερώνυμος της Λάρισας με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει!

Εθιμοτυπική Επίσκεψη Του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Της Ισραηλιτικής Κοινότητας στο δεσπότη κ. Ιερώνυμο της Λάρισας. Με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει!
Ομιλία του στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου 14-9-2020 στον αγιασμό ενάρξεως του σχολικού έτους.



Ενα αστυνομικό πηλήκιο για τον Δεσπότη!

Με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει!


Εθιμοτυπική Επίσκεψη Του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Της Ισραηλιτικής Κοινότητας στο δεσπότη Ιερώνυμο Λαρίσης

Επιβεβαιώνεται η εξοικείωσης της Συναγωγής με το επισκοπείο και τον Δεπότη Λαρίσης. Με αφορμή την ανταπόδοση της εθιμοτυπίας ο Ιερώνυμος έφθασε να είναι επισκέπτης της Συναγωγής και επίσημος ομιλητής σε εκδηλώσεις τους και να ανάβει την επτάφωτη λυχνία τους. Να έδινε και ομολογία της Αληθείας… τότε όλοι θα τον επαινούσαν. Εφόσον κ. Ιερώνυμε δεν μπορείς να κηρύξεις Χριστόν Αναστημένο στην Συναγωγή τους, προς τι αυτές οι συναφιακές περιπτύξεις;

Αγνοεί ο κ. Ιερώνυμος ότι τέτοια εθιμοτυπία έχει ανταποδοτικά πρωτόκολλα που τον εκθέτουν; ΕΔΩ

Ο κ. Ιερώνυμος δεν χρειάζεται μάσκα, που επιβάλλει σαν άλλος Χαρδαλιάς, ούτε βέβαια αποστάσεις, ιδίως αν οι διπλανοί σου είναι «καθαροί» Εβραίοι!!! Με τους εβραίους δεν φοράει μάσκα, με τα χριστιανόπουλα όμως φοράει! Τα αισθήματά του δεν κρύβονται.

Να τα βλέπουν αυτά οι ευλαβέστατοι, αλλά «μολυσματικοί» Χριστιανοί και τα μασκοφορούντα κατηχητόπουλα.

Ο εις Λάρισα Ιερώνυμος τους αμασκάρευτους δεν τους χαιρετά και τους διατάζει να εξέλθουν του Ναού.

Στα παιδιά της κατασκήνωσης ως ευλογία μοιράζει μάσκες αντί εικόνων.

Φοράει και ο ίδιος μάσκα -φίμωτρο, για να δώσει το παράδειγμα του νομοταγούς στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και την κυβέρνηση του αφορισμένου Μητσοτάκη, λες και ο κόσμος δεν διέκρινε το καλώς κρυπτόμενο πραγματικό πρόσωπό του πίσω από το προσωπείο…. Αλλά ποιος να ακούσει τους φωνάζοντας το ΑΝΑΞΙΟΣ; Θαμπώθηκαν από την εύγλωττη πολυλογία του νέου Δεσπότη…

Δεν φθάνει η καταιγιστική προπαγάνδα των αφορισμένων Μητσοτάκη, Χαρδαλιά, Κεραμέως, στη Λάρισα έχουμε και την αστυνόμευση του εμμονικού δεσπότη κ. Ιερωνύμου Νικολόπουλου, ο οποίος συμπεριφέρεται σαν αστυνομικός στους Ιερείς και τους εκκλησιαζόμενους. Είναι από τους πιο ενθέρμους υποστηρικτές των μέτρων κλεισίματος των Ι. Ναών και της μασκοφορίας εντός του Ναού. Συμπεριφέρεται σαν πειθήνιο υψηλόβαθμο στέλεχος του Οικουμενισμού και της Ν.Τ.Π. για τον οποίο δεν τον ακούσαμε να καταδικάζει και να πολεμάει. Θα του ταίριαζε αντί δεσποτικής μίτρας, αστυνομικό πηλήκιο.

Η μικροβιοφοβία του ιού που φοβούνται ο Ιερώνυμος, ο φίλοι του ο Πειραιώς Σεραφείμ, ο Βόλου Ιγνάτιος, και πολλοί άλλοι δεσποτάδες, είναι μία ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που τους διακατέχει και την συγκαλύπτουν προφασιζόμενοι ότι θέλουν να προστατεύσουν το σώμα των πιστών…

Πόσο μικροβιοφοβικοί και μικρόψυχοι αποδεικνύονται τελικά οι επίσκοποι….

Ομιλία Ιερωνύμου στα παιδιά του 5ου και 36ου Δημοτικού Σχολείου 14-9-2020 στον αγιασμό ενάρξεως του σχολικού έτους. ΕΔΩ

Κατά τον αγιασμό των σχολείων στον λόγο του δεν άδραξε την ευκαιρία, που είχε τόσα πολλά παιδιά συγκεντρωμένα μπροστά του να τα καλέσει με τον στόμφο που τον διακρίνει στην εκκλησία, στα κατηχητικά σχολεία, στην πνευματική, την σώφρονα και μυστηριακή ζωή.

Δεν διατράνωσε τον εορτασμό της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, λέγοντας: «Παιδιά μου, σήμερα είναι η γιορτή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού! Ο Σταυρός είναι ο φύλαξ πάσης της οικουμένης και των δαιμόνων ο τρόμος. Θέλω να βλέπω το Σταυρό να λάμπει στο στήθος σας, να είναι το καύχημά σας και η προστασία σας! Κανένα παιδί χωρίς Σταυρό στο στήθος».

Αντιθέτως, επιδόθηκε σαν βραχίονας του Χαρδαλιά, να προτρέπει τα παιδιά σε καινοτόμο αντίστροφο παιδαγωγική, ώστε αυτά να διδάξουν και να προστατεύσουν τους γονείς τους από τον κορωνοϊό, τηρώντας τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις.

Εις επίρρωσιν των γραφομένων μας παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένη την ομιλία του για να σχηματίσει ο καθένας γνώμη. Επίσης παραθέτουμε τον σύνδεσμο για να ακούσετε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=AnXvI_8jLxY

«….Σας Ζηλεύω…Να ξέρετε εγώ φέτος εσάς σας ζηλεύω. Γιατί σας ζηλεύω; Γιατί εσείς είστε εδώ η πρώτη γενιά παιδιών που καλείται να κάνει κάτι για την οικογένειά της.

Καλείται να προστατέψει την οικογένεια από τον οποιονδήποτε ιό, όχι μόνο αυτόν τον πιο επικίνδυνο. Από τον οποιοδήποτε ιό που μπορεί να μεταδοθεί μέσω της σχολικής κοινότητας.

Φέτος, παιδιά μου, αναλαμβάνετε μια ευθύνη που δεν είχε δοθεί ποτέ σε παιδιά στο παρελθόν.

Αναλαμβάνετε την ευθύνη να προστατέψετε όχι μόνο τούς εαυτούς σας, αλλά και όσους αγαπάτε τους γονείς σας, τους παππούδες σας, αυτούς που μπορεί να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και μένουν στο σπίτι και γι’ αυτό μπορεί εσείς λίγο να ταλαιπωρηθείτε παραπάνω, φορώντας τη μάσκα ή τηρώντας τους κανόνες απόστασης και της υγιεινής γενικότερα, όμως αυτό πρέπει να γίνει για χάρη των ανθρώπων που εσείς αγαπάτε.

Σας δίνεται μια ευθύνη τέτοια που θα σας ωριμάσει, θα σας κάνει μεγαλύτερους και ίσως είναι ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα της φετινής χρονιάς.

Το να είσαι υπεύθυνος γι’ αυτούς που αγαπάς, να συμπεριφέρεσαι υπεύθυνα και να το κάνεις σωστά.

Σας ζηλεύω και για έναν άλλο λόγο με την μάσκα παίζετε πιο ευκολότερα κρυφτό δεν σας αναγνωρίζει αυτός που τα φυλάει και έτσι …εντάξει έχουμε άλλα θέματα, άλλα πλεονεκτήματα.

Κρίμα να μην είμαι και εγώ τώρα παιδί έτσι να έπαιζα κι εγώ λίγο κρυφτό μ’ αυτούς τούς όρους. Δεν πειράζει … θα δούμε.

Να σας ευχηθώ να έχετε μια καλή σχολική χρονιά. Να ακούτε και να αγαπάτε τούς δασκάλους σας…

Εμείς σας θέλουμε και με γνώση και με ήθος, αυτό, όμως, πρέπει να το θέλετε κι εσείς…»

Στην ομιλία του αυτή διακρίνει κανείς την παραδοξότητα της αγωγής που επαγγέλλεται και διολισθαίνει. Δηλαδή το ελάσσον (τα παιδιά) το μείζον να ευλογεί (τους γονείς τους).

Αντιστρέφοντας το γραφικό «το έλασσον εκ του μείζονος ευλογείται»

Μερικοί τίς δηλώσεις του αυτές τις εξέλαβαν κατά γράμμα και σχολίασαν σκωπτικά: «με αυτά που κάνει ο δεσπότης θα αρχίσουμε δικαιολογημένα να χειροτονούμε εμείς ….»

Οι προκλητικές αφορμές συνεχίζουν να είναι πολλές όπως:

_ Το ξεπούλημα σημαντικού ακινήτου στον Τύρναβο για να καλύψει το σκάνδαλο της κακοδιαχείρισης του Δαμάσκηνου κ.λ.α. συνυπεύθυνων… ΕΔΩ

_ Με διάφορες προφάσεις αρπάζει το παγκάρι Ναού που οι πιστοί με αιματηρές προσπάθειες συγκέντρωναν χρήματα για την ανέγερση του Ναού τους, προκειμένου να τα διαχειριστεί αυτοβούλως κατά τη δεσποτική του κρίση.

_Τους κεκραγμένους πού κρατάει και συλλειτουργεί ενίοτε μάλιστα μαζί τους και μολύνουν το θυσιαστήριο, προκαλώντας την αγανάκτηση των πιστών. Ερημώνουν οι ενορίες όπου λειτουργούν αυτοί οι αστέρες. Τι φοβάται; Την αντίδραση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας;

_ Με την συμπεριφορά αυτή, δυστυχώς ο κόσμος δεν εμπιστεύεται, σκανδαλίζεται και φείδεται του οβολού του στους Ναούς που οι ιερείς και οι επίτροποι προκαλούν, και τέτοιοι είναι πολλοί…πτώχευσαν οι Ναοί της Λάρισας.

Όμως της ποίμνης κυκλωθείσης υπό των πολεμίων,
και των διωκτών υλακτούντων κατά των προβάτων,
των προσκυνημένων βαστάζων υπαρχόντων, οι λύκοι θα λυμαίνονται την ποίμνη, υπό της εκκωφαντικής συνομωσίας της σιωπής των απρακτούντων κληρικών και πιστών.

Το βάρος πέφτει σε μας, τους πληροφορημένους κληρικούς και πιστούς λαϊκούς, από την υποτεταγμένη διοικούσα δεποτοκρατία δυστυχώς δεν περιμένουμε τίποτα.

π. Βησσαρίων

================

https://imlarisis.gr
https://www.youtube.com/watch?v=AnXvI_8jLxY

https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...