Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τι θα κάνει ο μητσοτάκης εάν ''χτυπήσει'' τη χώρα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Μητσοτάκης: «Του χρόνου το Φθινόπωρο θα είμαστε πιο ασφαλείς, ακόμη και εάν επιστρέψει ο κορωνοϊός».

«Το δεύτερο κύμα, εφόσον έρθει θα είναι διαφορετικό.

»Πλέον έχουμε τα μέτρα ατομικής ευθύνης.

»Στο πρώτο κύμα δεν τα γνωρίζαμε, δεν γνωρίζαμε τη σημασία χρήσης μάσκας.

»Εάν χτυπήσει το δεύτερο κύμα θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, τόσο στο Σύστημα Υγείας, όσο και σε μέτρα προστασίας.

»Δεν φτάσαμε καν να αγγίξουμε την πληρότητα των κλινών ΜΕΘ.

»Θα έχουμε καλύτερα θεραπευτικά πρωτόκολλα, ίσως να έχουμε και εμβόλια.

»Θα μπορούμε επίσης να παρέμβουμε πιο έξυπνα, χωρίς γενικευμένα lockdown». «Δεν κάναμε κάποιο στρατηγικό λάθος στην αντιμετώπιση των δύο κρίσεων – υγειονομική και μεταναστευτική- που αντιμετωπίσαμε».

2 σχόλια:

  1. Με άλλα λόγια: η άσκηση ήταν επιτυχής. Υπακούσατε όλοι σαν πρόβατα, κλείσατε εκκλησίες και κλειστήκατε σπίτι, δουλεύοντας από κει, αν είχατε δουλειά βέβαια. Σας διχάσαμε σε καλούς που τηρήσατε τις εντολές μας και σε κακούς που βγαίνατε έξω. Γίνατε σπιούνοι και καρφώνατε τον παπά. Στείλαμε αστυνομικούς σε ρόλο ταγμάτων ασφαλείας και σας κόβανε πρόστιμα. Σας έπαιρναν και τις πινακίδες άμα λάχει. Αφήσαμε τους μαυραγορίτες να αλωνίζουν πουλώντας πορτοκάλια κι άλλα καλούδια σε τριπλάσια τιμή. Καταστρέψαμε την οικονομία κα τώρα θα σας ταΐζουμε με τα επιδόματα, μόνο όμως αν συνεχίσετε να είστε υπάκουα παιδιά. Για τα σχολεία σκασίλα μας, σας θέλουμε πρόβατα και όχι μορφωμένους.
    Τώρα, όταν έρθει το νέο κύμα, θα κάνετε απλά το εμβόλιο. Το οποίο είναι έτοιμο εδώ και καιρό, πως αλλιώς θα βγάζαμε τον ιό στην κυκλοφορία, να κολλήσουμε κι εμείς; Θα κλείσουμε ξανά τις εκκλησίες, ούτος ή άλλος τα Χριστούγεννα είναι εμποροπανήγυρη με λαμπάκια, στολίδια και το ρούντολφ το ελαφάκι. Λεφτά για τα επιδόματα θα πάρουμε από τη Μέρκελ, τι καλή που είναι, φροντίζει για όλους σας/μας. Άντε βρε, καλό φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετάφραση: από Οκτώβριο δεν θα έχει lockdown αλλά εμβόλιο-χαραγμα και φυλακίσεις για όσους δεν το δεχτούν. Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν και το μισό Αιγαίο ήδη το έχουμε μοιράσει. Και για να τα δεχτείτε όλα αυτά μέχρι και πόλεμο θα σας πούμε ότι κάνουμε για να πανικοβληθείτε και να κάτσετε φρόνιμοι, εννοείται με εκκλησίες κλειστές. (Δώσε τους Χριστέ μου για χάρη των ολίγων την τιμωρία που τους πρέπει για την καταδολίευσή μας και την εξαπάτηση που μας επέβαλλαν!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...