Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Χριστιανέ φοβισμένε που έτρωγες κουτόχορτο καθημερινά από το δελτίο των 6 ξύπνα επιτέλους!

Τόσο ο Μπιλ Γκέιτς, όσο και εκείνοι που επιθυμούν έλεγχο των γεννήσεων και έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού,
με καταγραφή σε πραγματικό χρόνο, δημιούργησαν ένα παγκόσμιο σκηνικό, προκειμένου να πουλήσουν αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβόλια. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εταιρίες πίσω από τις οποίες είναι ο Γκέιτς δημιούργησαν στειρωτικά φαινόμενα σε χιλιάδες Αφρικανές και παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι γεγονότα με ατράνταχτες αποδείξεις.

Ο Γκέιτς, ο Σόρος και ορισμένοι άλλοι, συμμετέχουν στην προσπάθεια ανατροπής του Τραμπ αλλά κυρίως προωθούν μέσω των εμβολίων ειδικό τσιπάρισμα στα χέρια όλων των ανθρώπων με το επιχείρημα ότι έτσι θα μπορούν να κάνουν εύκολα τις συναλλαγές τους, να γνωρίζουν οι αρχές ποιοι είναι και να αποτρέπεται η πρόσβαση των κακών ανθρώπων σε πιστωτικά ιδρύματα ή να αποκλείεται η κακοποιός δράση τους.

Ο Γκέιτς, ο Σόρος και το ίδρυμα Κλίντον έχουν αγοράσει κάποιους ανθρώπους στην Αθήνα μέσω των φαρμακευτικών εταιριών τους, όπως έχουν αγοράσει και τη συνεργασία διαφόρων ΜΜΕ ή καθηγητών που προωθούν την ιδέα της τηλεργασίας, του «Μένουμε στο Σπίτι», του «Μένουμε ασφαλείς», αλλά στο τέλος Μένουμε άνεργοι, παθητικοποιημένοι και πλήρως ελεγχόμενοι.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...