Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

«Ντου» πατριωτών στην εκδήλωση των ΣΥΡΙΖαίων – «Κρύφτηκαν» μέσα στη ΔΕΘ οι βουλευτές – Στο «πόδι» οι Μακεδόνες – Πετροπόλεμος και χημικά

Δεν πρόκειται να γλιτώσουν ούτε στη ΔΕΘ από την Εθνική οργή. Οπου και να πάνε οι Ελληνες πατριώτες θα τους ακολουθούν.

Οι προειδοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για «θερμή υποδοχή» ανάγκασαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τον τόπο της αποψινής εκδήλωσης για το Σκοπιανό.

Η εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», δεν γίνεται τελικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, άλλα στους χώρους της ΔΕΘ.

Μία κίνηση που δείχνει ότι φοβούνται και πλέον στα κρυφά θα γίνονται από εδώ και πέρα οι συγκεντρώσεις τους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή τους προειδοποιούσαν: «Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το Σκοπιανό θα γίνει ο πολιτικός καιάδας για την Κυβέρνηση.

Αντιδράσεις από δεκάδες άτομα, με συνθήματα κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, σημειώθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα έξω από το συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται ημερίδα συζήτησης με αντικείμενο το Μακεδονικό.

Δύο διαδηλωτές μάλιστα κατάφεραν να περάσουν την περίφραξη, με σκοπό να κινηθούν προς την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Στη συνέχεια και άλλοι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων δεν επέτρεψαν την είσοδο των πολιτών, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.


Παρόλα αυτά, οι συγκεντρωμένοι δεν πτοήθηκαν, φωνάζοντας πολλές φορές το σύνθημα: «Μαλ…, αρχ…, Μηταφίδη».

Στην ημερίδα μιλούσαν επίσης ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και άλλοι ειδικοί επί του μακεδονικού ζητήματος.

Εικόνες του Life-Events.gr…


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...