Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Κρεμάλες, οργή και αντίσταση πατριωτών – Στέλνουν μήνυμα και οι Ελληνοκύπριοι: «Ανεπιθύμητοι οι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος» – «Ο αγώνας τώρα αρχίζει»

Οργή παντού πλέον. Από την Φλώρινα μέχρι τις Σέρρες και από τα Χανιά μέχρι την Κύπρο. Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε αναβρασμό. Δεν δέχεται κανείς πλέον την επαίσχυντη συμφωνία.

Εδώ πλέον και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχονται το όρο Μακεδονία. Η επίδραση του Μακεδονικού στην προαίρεση των ψηφοφόρων φαίνεται να είναι έντονη, κρίνοντας από την εντυπωσιακή απόσταση που χωρίζει την επίδοση της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα (27%) από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκεντρώνει το ισχνό και μονοψήφιο ποσοστό του 9,1%. Το κυβερνών κόμμα κρατάει κάποιες δυνάμεις στην Κρήτη και στο Αιγαίο με 19,2%, αλλά και εκεί υπολείπεται σαφώς της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πρωτεύει με 25%.

Οι χειρισμοί δείχνουν πως θα οδηγήσουν τα δύο κόμματα της Κυβέρνησης στον Καιάδα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Βέβαια μέσα στο όλο άσχημο κλίμα, αφού παραδίδουν την ιστορία μας στους Σκοπιανούς, κατάφεραν κάτι θετικό. Ενωσαν τον Ελληνισμό. Ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, όλοι οι Ελληνες πλέον ενώθηκαν, δείχνοντας πως με τα εθνικά θέματα η ψυχή του Ελληνα ξεσηκώνεται.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους … κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο : “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

Δείτε εικόνες και βίντεο:



Ξεσηκωμός και στην Κύπρο

Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες.

Ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων» της πρωταθλήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας της Κύπρου εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση μετά τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, στην οποία χαρακτηρίζει ως «προδότες» τους παραπάνω Ελληνες πολιτικούς και κατηγορώντας τους ότι διέπραξαν «εσχάτη προδοσία».

Ο σύνδεσμος των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τονίζει ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» προσθέτοντας εμφατικά: «Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ έχει ως εξής:

«ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους μπάτσους να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών.

Εμείς ως οργανωμένο σύνολο διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως πράξουν το ίδιο.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Μακεδόνων. Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…

Δείτε εικόνα:



Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Τετάρτη μπροστά στο ΥΜΑΘ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, στις 19:00 μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά την παρανόηση που έγινε με εκδήλωση στο Facebook που καλούσε τους πολίτες στο εν λόγω συλλαλητήριο και ανέφερε ως διοργανωτές τους «ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΝΤΑΙ, ΜΑΣΤΕΡ ΝΙΝΤΖΑ, ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ», οι διοργανωτές προχώρησαν στην δημιουργία νέου event στο Facebook, αναφέρει το thestival.gr

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η «Μακεδονία είναι μόνο ελληνική» και διαδηλώνουμε «ενάντια στο ξεπούλημα και τη βία», ενώ όπως επισημαίνεται δεν θα υπάρχουν τοποθετήσεις πολιτευτών.

«Ενάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός. Σεβόμαστε την δημοκρατία, η οποία επιβάλλει να μην υπάρχει κομματικό χρώμα σε ένα εθνικό θέμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν τοποθετήσεις πολιτευτών ή επίδοξων πολιτευτών, ούτε χαιρετισμοί κομμάτων. Καλούνται όλοι οι Έλληνες, οι φιλέλληνες ,και όποιος άνθρωπος αγαπάει την αλήθεια και το δίκαιο να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα, στους επίβουλους του γένους μας, και στους παραχαράκτες της ιστορίας μας.

Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Facebook.

Aνεπιθύμητοι λοιπόν παντού. Ο Ελληνισμός μίλησε…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...