Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Αδέρφια σπεύσατε! Θείες Λειτουργίες για την Πατρίδα μας

σχόλιο Γ.Θ : Η Λευτεριά δεν έρχεται από μόνη της. Μας δίνεται η ευκαιρία για Πνευματική Επανάσταση που θα φέρει και την εθνική.
Η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει στο Αίγιο, στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Τρυπητής, βρίσκει ακόλουθους στα Κύθηρα, στη Σπάρτη, στη Μάνη, στη Σάμο, στην Ικαρία και στην Αιτωλοακαρνανία. Ετοιμάζονται κι άλλες πολύ σύντομα

Ως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία πιστών της τοπικής μας Εκκλησίας από τον Αύγουστο του 2015, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου με σκοπό την έντονη προσευχή προς την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Ετσι κάθε πρώτο Σάββατο εκάστου μηνός τελείται στο ΑΙΓΙΟ, στο ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ αγρυπνία και ειδική ακολουθία υπέρ της δεινώς βασανιζομένης πατρίδας μας.
Επειδή η πολυτάραχη καθημερινότητα, μας καταπιέζει πολλαπλώς με αποτέλεσμα να μας απορροφά και να μας αποπροσανατολίζει από το κύριο έργο της προσευχής, η πρωτοβουλία αυτή λειτουργεί αφυπνιστικά. Ας την αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το Σάββατο λοιπόν στις 4 Μαρτίου 2017 στο ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ θα τελεστεί πρωίνή Θεία Λειτουργία.

Θερμότατα παρακαλούμε τους Χριστιανούς μας να προσέλθουν και "εν ενί στόματι και μια καρδία" να αναπέμψουμε θερμή ικεσία προς τη ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ για τη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...