Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Υπονοεί κάτι ο Ερντογάν; «Είστε φασίστες, βάλατε φωτιά στα τζαμιά μου»

Νέα «έκρηξη» Ερντογάν το Σάββατο με βαριές κατηγορίες προς την Ευρώπη. Ο ημιπαράφρονας αφού αποκάλεσε την Ευρώπη για μια ακόμη φορά «φασιστική», κατηγόρησε τις χώρες της Ένωσης ότι καίνε τζαμιά.

Σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινόπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Turkish Minute:

«Αποκαλείτε τον πρόεδρο της Τουρκίας δικτάτορα. Όταν τους αποκαλούμε ναζίδες, οι φασίστες ενοχλούνται. Εσείς δεν είστε που ζωγραφίζετε σβάστικες στους τείχους των τζαμιών μας; Δεν βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου; Είστε φασίστες, φασίστες!», είπε ο Ερντογάν.

Η φράση «βάλατε φωτιά και καταστρέψατε τα τζαμιά μου» δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνεται διότι δεν γνωρίζουμε να έχει δικά του τζαμιά στην Ευρώπη ο Ερντογάν.

Εάν πάλι ο ημιπαράφρονας της Άγκυρας υπονοεί κάτι για τη Θράκη, καλό είναι να μετρά τα λόγια του, διότι μια φορά θα αναμετρηθεί με την Ελλάδα και δεν θα είναι 48 ώρες όπως εύχεται. Θα είναι ολοκληρωτικό και θα οδηγήσει σε διαμελισμό του πολυεθνικού φρενοκομείου του. Ας το έχει καλά αυτό στο μυαλό του…

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΤΖΑΜΙΑ;
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΩΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ!)
    ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...