Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Οι Έλληνες τραβάνε το σχοινί για πόλεμο, λένε οι τούρκοι

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Νέα προκλητική ανθελληνική επίθεση κάνουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, με αφορμή τις πληροφορίες ότι οι Έλληνες εγκαθιστούν σε «τουρκικά» νησιά, δηλαδή στα ελληνικά νησιά που διεκδικεί προκλητικά η Τουρκία, πολιτοφυλακή ενώ ενισχύουν τις στρατιωτικές δυνάμεις που τις καθιστούν σε πολεμική ετοιμότητα.


Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας σε επίσκεψη του στα ελληνικά νησιά ανήγγειλε την δημιουργία πολιτοφυλακής για την άμυνα τους, κάτι που για τους Τούρκους είναι παράνομο και πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Μάλιστα όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η πολιτοφυλακή αυτή θα έχει την δυνατότητα να φέρει επάνω της βαρέα όπλα ενώ θα γίνεται συνεχή εκπαίδευση για ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία.


Σύμφωνα με την Hürriyet ο Έλληνας υπουργός Άμυνας διενέργησε για τον σκοπό αυτό μια σειρά πρόσφατων επισκέψεων, στις 7 Μαρτίου στην Κάλυμνο, στις 12 Μαρτίου στην Σύμη, στις 13 Μαρτίου στην Σαμοθράκη και στις 14 Μαρτίου στην Θάσο.

Δηλαδή με λίγα λόγια οι Τούρκοι έφτασαν να διεκδικούν και την …Θάσο
Όλες αυτές οι προκλητικές κινήσεις των Ελλήνων και ιδιαίτερα του υπουργού Άμυνας πρέπει, τονίζει η τουρκική πλευρά, να αντιμετωπιστούν με… δυναμικό τρόπο
Εμπρός λοιπόν σήμερα, που είναι και επέτειος του 1821!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...