Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συγγενής του Αγίου Παϊσίου μιλάει για τον αγαπημένο μας Γέροντα (βίντεο)

Η σύζυγος του αδελφού του Αγίου Παϊσίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ μιλά και για τις προφητείες του.

Η 88χρονη νύφη του Αγίου μιλάει συγκινημένη για τα χρόνια που έμεναν όλοι μαζί στο σπίτι τους στην Κόνιτσα.
«Ήταν πολύ καλός, πολύ ευγενικός και είχε πάντα μία συμβουλή για όλους», λέει χαρακτηριστικά.


Info Secondary

1 σχόλιο:

 1. Γέροντα, πότε πιάνει η κατάρα .......ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ...........

  – Αυτός που δέχεται την κατάρα, βασανίζεται σε αυτήν την ζωή, θα βασανίζεται και στην άλλη, γιατί ως εγκληματίας θα τιμωρηθή εκεί από τον Θεό............

  ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ Ή ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΑΝΟ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!
  ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΠΟΝΗΡΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΕΥΛΟΓΗΣΗ" (ΔΗΛ. ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ, ΟΧΙ ΒΡΑΔΥΓΛΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!).
  ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!
  ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΣΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΝΥΞΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ. ΘΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΟΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...