Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Τεράστια νίκη Άσαντ! ΗΠΑ: Δεν θα εκδιώξουμε τον Σύρο Πρόεδρο από την εξουσία

σχόλιο Γ.Θ : Μετά από αυτό θα δούμε το μίσος της νέας τάξης να πέφτει σαν κεραυνός στο πρόσωπο του Τραμπ

Σε μια ιστορική έμμεση παραδοχή του λάθους τους, να ρίξουν τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ από την εξουσία προχώρησαν και επίσημα οι ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέτουν πλέον ως προτεραιότητά τους στο θέμα της Συρίας την απομάκρυνση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη.

«Θα πρέπει να επιλέγουμε τις μάχες μας» είπε η Νίκι Χέιλι μιλώντας σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. «Αν δείτε την κατάσταση, θα πρέπει να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας και η προτεραιότητα μας δεν είναι πλέον να καθόμαστε εδώ και να επικεντρωνόμαστε στο πώς θα εκδιώξουμε τον Άσαντ», συνέχισε.

«Προτεραιότητά μας είναι να δούμε πραγματικά πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας, με ποιον θα χρειαστεί να συνεργαστούμε ώστε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά για τον λαό της Συρίας», πρόσθεσε.

«Δεν θα επικεντρωθούμε κατ” ανάγκη στον Άσαντ με τον τρόπο που το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση», κατέληξε.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, από την Τουρκία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είπε ότι η θέση του Άσαντ «θα αποφασισθεί από τον συριακό λαό».


http://www.crashonline.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...