Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

H Toυρκία ευχαρίστησε την Ρωσία για την προειδοποίηση και αποτροπή του πραξικοπήματος – Γη και ύδωρ θα δώσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στον Β.Πούτιν

O Toύρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μ.Τσαβούσογλου, ευχαρίστησε την Ρωσία για την προειδοποίηση της απόπειρας πραξικοπήματος λέγοντας ότι «η Μόσχα μας παρείχε υποστήριξη χωρίς όρους».

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και όλους τους Ρώσους αξιωματούχους για την υποστήριξη τους.
Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με βοήθεια της Ρωσίας κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος.
Το ιρανικό πρακτορείο Fars και το ρωσικό Sputnik είχαν αναφέρει πληροφορίες σχετικά με την βοήθεια που παρείχαν ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Το Κρεμλίνο πάντως πιστό στην πάγια τακτική είχε απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.
Τώρα όμως ο Μ.Τσαβούσογλου έρχεται για να το επιβεβαιώσει.
Συνεπώς κανένα Τούρκος στρατιώτης δεν είχε αναφέρει πληροφορίες στην ΜΙΤ όπως εντέχνως παρουσίαζαν οι Τούρκοι στην αρχή. Η ΜΙΤ είχε αποκτήσει πληροφορίες κατευθείαν από την νεοσύστατη MGB.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναμένεται να εξαργυρώσει την σωτηρία του δίνοντας γη και ύδωρ στον πρόεδρο της Ρωσίας.
Ο Μ.Τσαβούσογλου επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν θα γίνει στις 9 Αυγούστου και ότι θα συζητηθούν πολύ σημαντικά ζητήματα.
Πρόκειται για επιβεβαίωση του άρθρου μας Αποκάλυψη βόμβα: Ο Α.Ντούγκιν ήταν με κλιμάκιο της KGB παραμονές του πραξικοπήματος στην Τουρκία και ειδοποίησε τον Ερντογάν

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...