Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο Ερντογάν αποφασισμένος να κλείσει το Ιντσιρλίκ – Καίνε Αμερικανικές σημαίες οι Τούρκοι έξω από την ΝΑΤΟϊκή βάση – Τεράστιες κινητοποιήσεις (εικόνες-

σχόλιο Γ.Θ : Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα κάποια φιλοαμερικανικά ελληνόφωνα blogs και φυσικά όλα τα καθεστωτικά βοθροκάναλα-παλιοφυλλάδες που μέσα στον πανικό τους για την αντιαμερικανική στροφή της τουρκίας βαφτίζουν τους τούρκους συνωμοσιολόγους. Δηλαδή θέλουν να μας πουν οι αμερικανοπροσκυνημένοι ότι τα US αφεντικά τους δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Δεν κάνουν πορτοκαλί επαναστάσεις, δεν ξεσηκώνουν λαούς μέσα από ΜΚΟ, δεν χρηματοδοτούν πραξικοπήματα σε Λατινική Αμερική - Αφρική και αλλού, δεν αποκαθηλώνουν κυβερνήσεις. Αμερικανοπροσκυνημένοι σήμερα, τουρκοπροσκυνημένοι χθες, στην τουρκοκρατία. Όποτε το Γένος μας έφτασε στο ναδίρ και στην καταστροφή, ξεχώριζε η ήρα από το σιτάρι και καταφέρναμε μέσα από τις στάχτες μας να αναγεννηθούμε ξανά.

  
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τουρκία: Χτες το βράδυ η ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ βρισκόταν υπό πολιορκία από πιστούς οπαδούς που μετακίνησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν αλλά το θέμα δεν σταματάει εδώ.

Κεντρικό θέμα ήταν το κλείσιμο της βάσης του Ιντσιρλίκ και γι αυτό το λόγο υπό τις οδηγίες του Ερντογάν ξεκίνησε μια τεράστια καμπάνια υπέρ του σφραγίσματος της ΝΑΤΟϊκής βάσης.
Βίντεο προβάλλονταν από πιστούς οπαδούς του και θρησκευτικά ισλαμιστικά παρακλάδια στο τουίτερ. Τα βίντεο έδειχναν αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία και στο Ιράκ, νεκρά παιδιά λόγω των αμερικανικών βομβών ακόμη και νεκρά μωρά με τελευταία περίπτωση, τον βομβαρδισμό της Μάνμπιτζ στη Συρία.
Μάλιστα οι οπαδοί του Ερντογάν μετά την διαδήλωση έξω από το Ιντσιρλίκ δεν έφυγαν αλλά κάθισαν και έκαναν «μαθήματα» στους υπόλοιπους Τούρκους γιατί η νατοϊκή βάση πρέπει να κλείσει….
Κάηκαν ακόμη και Αμερικανικές σημαίες…. και τα αντιαμερικανικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα «Να κλείσει η βάση των δολοφόνων», «ο Ερντογάν πρέπει να βάλει ένα τέλος στη σφαγή αθώων», «Ο Ερντογάν έχει καθήκον και πρέπει να το αποτρέψει», «η βάση πρέπει να κλείσει».
Ήδη η Δύση και κυρίως οι ΗΠΑ ανησυχούν. Θα το τραβήξει τόσο ο Ερντογάν ώστε να κλείσει την βάση;
O Γερμανός πολιτικός αναλυτής, Alexander Rar, πιστεύει ότι αν αποκαλυφτεί ότι η Ουάσινγκτον είναι μπλεγμένη στο αποτυχημένο τουρκικό πραξικόπημα, τότε η Άγκυρα θα φύγει από το ΝΑΤΟ και θα μπει στον ρωσο-κινεζικό σύστημα οικονομίας και ασφάλειας.
Ο Rar είπε επίσης ότι η Άγκυρα θα προσπαθήσει να μετατοπίσει την γεωπολιτική της στάση για να μπει στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης και να ενδυναμώσει την συνεργασία με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.
Η Τουρκία θα διαπραγματευτεί με την Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα απομακρυνθεί από την φιλοαμερικανική νατοϊκή πολιτική στην περιοχή.
Ίσως ακόμη και να αναγνωρίσει την Αμπχαζία προκειμένου να γίνει δεκτή στον SCO.
Έτσι και αλλιώς η Τουρκία έχει ξεγράψει την ΕΕ, τελειώνει ο αναλυτής…
Ο Ερντογάν ήδη διώκει όλους τους Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν σχέση με το ΝΑΤΟ.
Ο Διοικητής της CENTCOM, Στρατηγός Votel, είπε ότι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί που είχαν στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ είναι πλέον στη φυλακή.










Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...