Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ


Αυτή την ώρα, στο γραφείο του Πετσάλνικου για να ανεξαρτητοποιηθούν είναι οι...
Αντωνίου, Καϊλή, Βαρβαρίγος και Μερεντίτη. Σύμφωνα με πληροφόριες που έρχονται απο την βουλή και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

anti-ntp

Μετά την Μιλένα Αποστολάκη και την Τόνια Αντωνίου, τρίτωσε το «κακό» για τον Γ. Παπανδρέου! Επιστολή παραίτησης κοινοποίησε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ και τρίτη γυναίκα στο ΠΑΣΟΚ, η Εύα Καϊλή, ενώ είναι θέμα χρόνου η δημοσιοποίησή της.
Με 150 το ΠΑΣΟΚ!!!


olympia


Μέγα λάθος για τον Ανδρέα Λοβέρδο το δημοψήφισμα


Μέγα λάθος είναι για τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο η απόφαση του πρωθυπουργού για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος τον Ιανουάριο. Την θέση του αυτή θα την κοινοποιήσει στην κυβερνητική σύσκεψη που θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Οι περισσότεροι υπουργοί όπως και ο Ανδρέας Λοβέρδος πραγματικά πιάστηκαν εξ απήνης με την χτεσινή ανακοίνωση του Παπανδρέου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  Λοβέρδος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση με τους οποίους μόλις προσφάτως είχαν συντάξει κοινή επιστολή παρέμβαση.

 defencenet.gr



“Θα έχουμε πέσει μέχρι το βράδυ” !!!


Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε στην Βουλή ότι “θα έχουμε πέσει μέχρι το βράδυ”. Σε κατάσταση σοκ το Μαξίμου αντιγράφει τον μπαμπά Παπανδρέου και μιλάει για αποστασία.
Συγκαλείται εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο το απόγευμα (αν προλάβουν…)
Αυξάνουν ώρα με την ώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που λένε ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
antinews 

Καταρρέει η κυβερνητική πλειοψηφία

Ανεξαρτητοποιούνται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Κίνηση Σαμαρά για εκλογές.
Τίποτα πλέον δεν αποκλείει μέχρι το βράδυ να έχουν προκηρυχθεί εκλογές. Ήδη ανεξαρτητοποιήθηκε η Μ. Αποστολάκη και στην κίνηση αυτή προσανατολίζονται κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο Α. Σαμαράς προκειμένου να προκαλέσει εκλογές έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. οπότε θα προκηρυχθούν αναγκαστικά εθνικές εκλογές.
newsbeast

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...