Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το μικρό μας ιστολόγιο το έγραψε πρώτο και με λεπτομέρειες ότι

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Τώρα σιγά σιγά το βλέπουν όλοι, μόνο που τα περί καταστροφής της Ευρωζώνης αργούν κάπως ακόμη... Πρώτα θέλουν να ψοφήσει το πειραματόζωο, η Ελλάδα μας αλλά η απληστία τους ώς όρνεα να κατασπαράξουν το πτώμα θα τους οδηγήσει σε....
ακραίες κινήσεις που θα εξεγείρουν το Ελληνικό έθνος.
Αυτό θα είναι και το τέλος τους.
Και της ευρωζώνης και της "Ευρωπαϊκής Ένωσης"

Δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα οικονομικά τους σχέδια και τότε μέσα στο γενικό πλαίσιο της ύφεσης, για να θολώσουν τα νερά, θα βάλουν μπροστά το σχέδιὀ τους για παγκόσμιο πόλεμο...Εκεί ενώ έχουν όπως πάντα σχέδια για την παγκόσμια δικτατορία, θα καταστραφούν και τα σχέδιά τους θα πάνε πίσω για 30-40 χρόνια.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!

Η Ευρώπη πάει κατά κρημνού στο σύνολό της. To επιτόκιο δεκαετούς δανεισμού στην Ιταλία έχει σταθεροποιηθεί πάνω από το 7%, δείχνοντας ότι η γειτονική χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας.

Η Γερμανία αντιπετώπιζε πρόβλημα στον έως τώρα εύκολο δανεισμό της, για να ...εξασφαλίσει τελικά επιτόκιο 1,98%.

Ακόμη και η τσέχικη κορώνα, νόμισμα εκτός ευρωζώνης, αλλά παράρτημα της γερμανικής οικονομίας, έχει πλέον επιτόκιο δανεισμού που ξεπερνά το 4,5 % ενώ η Πολωνία, πιασμένη απ' το...τρυφερό χεράκι της Μέρκελ, έχει επιτόκιο δανεισμού 6,5 % βαδίζοντας ακόμη και η χώρα αυτή σε μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ, όπως έκανε ήδη η Ουγγαρία.

Στην Ελλάδα, τα ασφάλιστρα κινδύνου βρίσκονται από χθες στο 97,5% (cds), κάτι που ερμηνεύεται ως το έσχατο στάδιο πριν από την οριστική πτώχευση. Πιο πιθανό ενδεχόμενο από ποτέ είναι να οδηγηθεί η χώρα μας σε πλήρωση πιστωτικού γεγονότος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο (το Σαββατοκύριακο) ό,τι ομόλογα υπάρχουν σε ξένα χέρια, θα ...σκάσουν και το ντόμινο καταστροφής που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.

Η ευρωζώνη πνέει τα λοίσθια και μαζί το ευρώ...

Και η Μέρκελ εξακολουθεί να παριστάνει τον γκεσταπίτη!

http://oimos-athina.blogspot.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...