Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ελληνόφωνος ναι... Έλληνας όχι...


Oι ύμνοι των Γερμανών για τον άνθρωπό τους και η πλάνη τους
Υμνοι από τους Γερμανούς για τον πρωθυπουργό που "μιλάει ελληνικά, αλλά δεν είναι Έλληνας" (θυμάστε τι μετέδιδε το Reuters για το θέμα;). Σε άρθρο του Der Spiegel πλέκεται το εγκώμιο του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου και το σήμείωμα καταλήγει ως εξής:
"Το βράδυ της Τετάρτης, ο Παπανδρέου δάκρυσε ενώπιον των τηλεοπτικών  καμερών, ευχαριστώντας το κοινό για την στήριξή του σε αυτήν την δύσκολη εποχή του «σφιξίματος του ζωναριού». Όπως είπε, η απόφαση του να παραιτηθεί υπέρ μιας μεταβατικής κυβέρνησης, αποτελεί μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ότι οι «Έλληνες κατάλαβαν, και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους".
Λάθος, εντελώς λάθος πράγματα έχουν καταλάβει οι Γερμανοί. Αν θεωρούν ότι μερικά αλλοτριωμένα ΜΜΕ και οι ηγεσίες των τριών κομμάτων της "μαύρης συμμαχίας" είναι "οι Έλληνες", πλανώνται πλάνην οικτράν. Την απάντηση θα την πάρουν στους δρόμους, στους τόπους εργασίας και όπου αλλού χρειαστεί.
Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι αναγνώστες του defencenet.gr με χιλιάδες email. Kαι δεν είναι στην πλειοψηφία τους αριστεροί...
defencenet
 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτισε τον διορισμό, ως μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδας, του πρώην τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, βλέποντας σε αυτήν την απόδειξη μιας "συναίνεσης" υπέρ των μεταρρυθμίσεων."Είμαστε ικανοποιημένοι με τον διορισμό του" και από... τη "συναίνεση που επιτεύχθηκε στην Ελλάδα για την ανάγκη να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις στη χώρα, που έχουν αναληφθεί προς το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση", δήλωσε ο Μάρκ Τόνερ, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Στάση αναμονής για την ανακοίνωση και των μελών της νέας κυβέρνησης τηρεί το ΔΝΤ. Η Κριστίν Λαγκάρντ θα προβεί σε δηλώσεις από την Κίνα όπου βρίσκεται σε επίσημο ταξίδι, ωστόσο ήδη εκφράζεται ικανοποίηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.
fimotro
 


Όλα τα είχαμε, ο Προτεστάντης Πρωθυπουργός μας έλειπε!!!


Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας , θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission".

 
ΚλασικόΠερίπτωση
 

Κύριε Παπαδήμιε να συστηθούμε.....


Επειδη οπως φανταζομαι πολυ λιγα θα ξερεις απο Ελλαδα και πολυ περισσοτερα απο "Ευρωπη" Επειδη ειναι σιγουρο οτι ελαχιστα πραγματα ξερεις απο ανθρωπους και πολυ περισσοτερα απο αριθμους. Επειδη πολυ λιγα θα ξερεις για αγωνα για ζωη και σιγουρα πολυ περισσοτερα για αγωνα για "καριερα". Επειδη οι φιλοι οι δικοι σου ειναι οι εχθροι οι δικοι μας Πριν αρχισεις το "θεαρεστο" εργο σου κρινεται απαραιτητο να συστηθουμε. Κυριε Πρωθυπουργε ιδου ο λαος σου.....
anti-ntp

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...