Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο Γέροντας Παΐσιος και...Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Γέροντας Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν:
-...Τότε , ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλλει , ως μεσάζοντας , να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα.
«Μαρτυρίες Προσκυνητῶν»
-Ἀμέσως μετά, θὰ ἀκολουθήσει μεγάλη πείνα, ἐνῶ ἑλληνικὸς λαὸς θὰ ξεσηκωθεῖ καὶ θὰ διώξει τοὺς πολιτικούς (βλ. σελ. 425). Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει Βασιλιάς.
«Μαρτυρίες Προσκυνητῶν Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμος»

Επικαιρότητα, σήμερα:
Γιατί σιωπουν πονηρά οι ΄Ελληνες κροίσοι;
Ο τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος ετοιμαζεται να επέμβει προς "σωτηρία" της Ελλάδος;
Μελετά κινήσεις μεταξύ κροίσων φίλων του...
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ απο τον ΦΙΛ ΤΕΪΜΟΥΝ (Λονδίνο)

τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος: "εξαιρετικά
χαρούμενος εξερχόμενος από το Δικαστήριο
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ
που τον δικαίωσε για την αρπαγή της περιουσίας του από το ελληνικό κράτος
Κατά πληροφορίες μου, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται στα κεντρικά γραφεία (επί της Grossvernor house-κόντα στο Χάϊντ Πάρκ) του τ.Βασιλέως Κωνσταντίνου μια ασυνήθιστη κινητικότητα. Στο κτίριο μπαινοβγαίνουν αρκετοί γνωστοί ΄Ελληνες εφοπλιστές του CITY αλλά και Ελληνοαμερικανοί κροίσοι. Από ακριτομύθιες -διότι υπάρχει απόλυτη μυστικότητα- μαθαίνω πως ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως κάτι εντυπωσιακό να ετοιμάζει υπέρ της Ελλάδας,κάποια ενδεχομένως πρωτοβουλία υπέρ της οικονομικής συμπαράστασης της Ελλάδας ... ΄Ετσι μόνο μπορεί να εξηγηθούν οι πολλαπλές επαφές του εδώ με οικονομικά ισχυρούς Έλληνες του διεθνούς οικονομικού τζέτ.
Άτομο (γυναίκα) του στενού περιβάλλοντος του τέως που προσέγγισα είπε: --"Ναι κάτι ... κάνει αλλά δεν ξέρω τι... Ο βασιλέας πάντα αγαπούσε την Ελλάδα έστω κι αν επικράθη.."πρόσθεσε με χαμόγελο μυστηριώδες...
Πρέπει δε να υπενθυμίσω ότι ο τ.Βασιλέας δεν είναι πάμπλουτος, έχει κάποιες σοβαρές ασφαλώς οικονομίες-όσες του απέμειναν από την κατάσχεση της περιουσίας του στην Ελλάδα το 2000, τις οποίες διαχειρίζεται και μέσω των λεγόμενων αγορών. Σημειώστε δε ότι γνωρίζει καλά τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Παπαδήμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ...Ο ΚΟΚΟΣ:
1964: στέφθηκε βασιλιάς
1967: τρέπεται σε φυγή από την Ελλάδα, μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα – κατασχεθέντων των περιουσιακών στοιχείων του.
1979: Η κατάσχεση ανατρέπεται
1994: Εκ νέου κατάσχεται η περιουσία του από νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση
2000: κερδίζει την υπόθεση εναντίον της κυβέρνησης στο Στρασβούργο.
Ερευνώ την κινητικότητα αυτή του τέως, και θα σας κρατώ ενήμερους, μόλις μάθω κάτι πιο ουσιαστικό και πάντως η "συγκίνηση, το ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου για την κρίση δεν σχετίζεται με την έρευνά σας " ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ;" δεν αποτελεί αφορμή , ερρεθισμό για τον τ.Μονάρχη, διότι εξ όσων ξέρω ... από πολύ καιρό πραγματοποιεί τέτοιες περίεργες επαφές με επιφανείς οικονομικά ΄Ελληνες ... 
 sipnistere

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...