Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα επιτεύγματα των Εβραίων-Σιωνιστών... τους γυρνάνε μπούμερανγκ.

Θεωρείται ρατσισμός, η υπενθύμιση ιστορικών γεγονότων που κάνουν λόγο για τις μη αρεστές μεθοδεύσεις συγκεκριμένων ομάδων, οργανώσεων και λαοτήτων που επεδίωκαν ανέκαθεν να διαμορφώσουν καταστάσεις στα μέτρα των εθνικών, θρησκευτικών, οικονομικών και των κάθε είδους στόχων και συμφερόντων τους. Κρίνεται αδύνατον όσα χρόνια και να περάσουν να αποκρυφτούν ή να διαγραφούν δεινά που...

προκλήθηκαν στην ανθρωπότητα και που επαναλαμβάνονται με ποικίλους τρόπους μέχρι σήμερα, τα οποία δεν επιτρέπουν τον εφησυχασμό και την ειρήνευση του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο κάποιοι «ηγέτες» σκέπτονται «πονηρά» και δρουν μυστικά και ύπουλα, προκαλώντας παντού προβλήματα, χωρίς να υπολογίζουν ακόμα και τις ζωές αθώων ανθρώπων, προκειμένου να επιτύχουν εκβιαστικά τις επιδιώξεις τους.
Το παράδοξο της όλης υποθέσεως είναι ότι ενώ όλοι οι δολίως συμπεριφερόμενοι διεθνώς, προσπαθούν να υλοποιήσουν ακόμα και με ακραίο φανατισμό τα σχέδια και τις «ιδεολογίες» τους, εδώ στη χώρα μας εάν ο οποιοσδήποτε αναφερθεί ή καυτηριάσει τέτοιου είδους θέματα άκρως επικίνδυνων για όλο τον κόσμο, ευθύς θεωρείται εθνικιστής, πατριώτης, φανατικός κ.ο.κ., ενώ όσοι επιχειρούν να πετύχουν τους «οικουμενισμούς» τους δεν λογίζονται ως φανατικοί εθνικιστές! 


Αναμφίβολα δεν μπορεί να παραβλεφθεί η μακραίωνη μυστική δράση των Σιωνιστών (φανατικών Εβραίων ηγετών) που επιχειρούν αιώνες τώρα να επικρατήσουν διεθνώς με κάθε μέσον, εγκαθιδρύοντας παγκοσμίως το ποθούμενο γι' αυτό Ιουδαϊκό βασίλειο, όπως ορίζει το Ταλμούδ και κατευθύνει το κρυφό επιτελείο «Γκαχάλα» (στην Παλαιστίνη λέγεται Σανχεντρίν) προσπαθώντας να κυριαρχήσουν παντού μέσω της οικονομίας, του εμπορίου, της πολιτικής κ.λ.π., αυτοαποκαλούμενοι ως «ο εκλεκτός λαός του Θεού» που είναι προορισμένος να κυριαρχήσει πάνω στη γη (!!!).

Όμως, ό,τι έχουν σχεδιάσει μέχρι σήμερα συντρίβεται και στρέφεται εναντίον τους. Μερικά τρανταχτά συμβάντα της δράσης τους αποδεικνύουν το πώς διεισδύουν παντού επιχειρώντας να εξουδετερώσουν τα θεωρούμενα εμπόδια.
 
Αυτό που περισσότερο αντιβαίνει στις επιδιώξεις τους είναι ο Χριστιανισμός.
Αφού σταυρώθηκε ο Χριστός που δεν πίστεψαν, αν και σε Αυτόν εκπληρώθηκαν όλες οι προφητείες για τον ερχομό του Μεσσία που στους Εβραίους είχαν αποκαλυφθεί, εν συνεχεία (70 μ.Χ) αλώθηκε η Ιερουσαλήμ απ' τους Ρωμαίους και σταυρώθηκαν τόσοι πολλοί Εβραίοι που έκτοτε διασκορπίστηκαν σ' όλα τα σημεία της γης!
Τον 6ο αιώνα μ.Χ. βλέποντας οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό να εξαπλώνεται, δημιουργούσαν τον Μωαμεθανισμό, ώστε με τη βία του να πλήξουν τους Χριστιανούς!
Ο Μωάμεθ ήταν εκ μητρός Εβραίος και οι τρεις τουλάχιστον γυναίκες του ήταν Εβραίες! Το περιβάλλον του αποτελείτο από Εβραίους μάγους, αστρολόγους, αποκρυφιστές, με πρώτο τον διαβόητο Ουάρακα, εξάδελφο γυναικός του. Σήμερα όμως, εκατομμύρια φανατικοί μουσουλμάνοι είναι ορκισμένοι να αφανίσουν από προσώπου γης τους Εβραίους και όχι τους Χριστιανούς όπως είχε προσχεδιαστεί!
Οι Εβραίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό! Ο Κάρολος Μαρξ καταγόταν από Ιουδαίους. Ήταν Γερμανοεβραίος. Ο Λένιν εκ μητρός Εβραίος και εβραιομασόνος 33ου βαθμού, ξεκίνησε το 1917 τη Ρωσική επανάσταση με επιτελείο 217 συνεργατών, αποτελούμενο από 8 Ρώσους και τους υπόλοιπους όλους Εβραίους! Το συμβούλιο των λαϊκών εκπροσώπων της πρώτης κομμουνιστικής κυβέρνησης της Ρωσίας είχε 22 μέλη. Οι 17 Εβραίοι και 3 Ρώσοι! Από τους 554 διοικητικούς εκπροσώπους της μεταεπαναστατικής Ρωσίας, οι 30 ήταν Ρώσοι και οι 447 Εβραίοι! Οι ενισχυτές του Λένιν ήταν οι γνωστοί Αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες Σιφφ, Λοέμπ, Κούχνε! Όμως, το 1956 οι Ρώσοι κομμουνιστές στράφηκαν μανιωδώς κατά των Εβραίων Σιωνιστών με έναν πρωτοφανή διωγμό!
Επίσης, οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι ανακατωμένοι σε όλους τους χώρους, ελέγχοντας κυβερνήσεις κρατών, μέχρι και συμβούλια ομοφύλων, ιερόδουλων, δήθεν οικολόγων, για να γνωρίζουν τα πάντα. Είναι ιδρυτές και συνεχιστές αιρέσεων όπως των Ιεχωβάδων (οι Ρώσελ, Ρόδερφορδ, Νορ, ήταν Ιουδαϊκής καταγωγής)!
Δημιούργησαν τη μασονία όπως οι ίδιοι οι Σιωνιστές το λένε (βλ. πρωτόκολλα σοφών της Σιών) και όταν πολλοί μασόνοι αποχωρούσαν γιατί διαπίστωναν ότι είναι Ιουδαϊκών συμφερόντων το όλο σύστημα, τότε ιδρύθηκαν στο εβραιοκρατούμενο Σικάγο οι λέσχες Ρόταρυ (1905) και Λάϊονς (1917)! Στον προσκοπισμό ο Εβραιομασόνος Μάρτιν έδωσε από το 1917 πλήρες μασονικό περιεχόμενο (εμβλήματα, χαιρετισμούς, όρους κ.α.).
Επινόησαν στη συνέχεια τον Χιτλερισμό με τον Αδόλφο Χίτλερ κατά το ήμισυ Εβραίο, με σύμβολο τον τεθλασμένο σταυρό της μαύρης μαγείας, τη «σβάστικα», επιχειρώντας το 1933 να επιβάλλουν τη «νέα τάξη πραγμάτων» ώσπου όλα στράφηκαν εναντίον τους, με θύματα 6.500.000 αθώους Εβραίους!
Με πάμπολλους τρόπους οι Σιωνιστές προσπαθούν να επιβληθούν εν ονόματι των «θεωριών» τους, φθάνοντας στο σημείο να ελέγχουν σήμερα παγκοσμίως το χρήμα, κρατώντας τη δύναμη του χρυσού, την κυριαρχία του κεφαλαίου, το μονοπώλιο της Βιομηχανίας και του εμπορίου, τις επιστήμες, τις πολυεθνικές εταιρείες, τη λειτουργία των χρηματιστηρίων, των υπηρεσιών, των ΜΜΕ της κοινής γνώμης, στοχεύοντας στην παγκόσμια σιωνιστική αυτοκρατορία, φιλοδοξώντας ότι σ' αυτήν θα είναι υποταγμένη ολόκληρη η ανθρωπότητα!

Στρατής Χριστοδούλου

anti-ntp

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...