Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα SMS και τα ηχητικά παρακολουθήσεων που "έρχονται" σε λίγες ώρες, καθορίζουν την ημερομηνία των εκλογών! Αποκαλύψεις - φωτιά την Κυριακή από το "Documento" που θα κάνουν τον φασίστα Κούλη να λουστεί με "κρύο ιδρώτα"

Λίστα με νέα πρόσωπα που ήταν στο στόχαστρο του Predator και της ΕΥΠ. Στα χέρια Μαρινάκη "καυτό υλικό" από την παρακολούθηση του
Του Άρη Σπίνου

Ήδη τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή και αποτελούν την νέα λίστα με τους παρακολουθούμενους από το κοινό κέντρο της ΕΥΠ και του Predator κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες στην δημοσιογραφική πιάτσα. Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας κάνοντας το ρεπορτάζ ως πρέπει έχουν ενημερώσει "τα θύματα" προκειμένου να πάρουν την γνώμη τους. Η εφημερίδα αποκαλύπτει και νέα SMS που θα τινάξουν το σύστημα Μητσοτάκη στον αέρα! Οι εκλογές είναι προ των πυλών και ο χρόνος τους θα καθοριστεί από την ώρα που οι κάτοχοι των ηχητικών ντοκουμέντων από τις παρακολουθήσεις που ήδη βρίσκονται στα χέρια των δημοσιογράφων αποφασίσουν να πάρουν το ρίσκο και να τα δημοσιοποιήσουν, αφού θα αντιμετωπίσουν ποινική δίωξη για την κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο μιντιάρχης και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στα χέρια του τέτοιο υλικό που έχει τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.

https://edolio5.blogspot.com/2022/11/sms-documento-predator.html 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...