Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Το μέλλον είναι εδώ! Η Ρωσία έτοιμη για νέα παρτίδα μυστικών μαχητικών Stealth


Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, το πετρελαιοφόρο αεροσκάφος της Ρωσίας πέμπτης γενιάς Su-57 θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία γύρω στο 2019.
Το αεροσκάφος έχει τεράστιες δυνατότητες εκσυγχρονισμού του ρωσικού στρατού για τουλάχιστον «πενήντα χρόνια”, εξηγούν ειδικοί στρατιωτικοί αναλυτές.

Είναι πιθανό η Μόσχα να αναπτύξει αυτά τα μαχητικά στην περιοχή της Ευρασίας για να εξασφαλίσει μια γεωπολιτική μετατόπιση της εξουσίας από την Ουάσινγκτον για να υπερασπιστεί τα σχέδια οικονομικής ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της United Aircraft Corporation (UAC) της Ρωσίας, Γιούρι Σλύουσαρ, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 ότι μια σημαντική σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για την πρώτη παρτίδα των μαχητικών Su-57.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, πιστεύω ότι πιθανότατα στο Πάρκο Patriot , θα υπογράψουμε συμβάσεις για την πρώτη παρτίδα με το υπουργείο άμυνας. Οι τακτικές προμήθειες θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος ” σημειώνει

Σε ξεχωριστή συνέντευξη, ο Βίκτορ Μποντάρεφ, πρόεδρος της επιτροπής υπεράσπισης και ασφάλειας του ανώτατου κοινοβουλευτικού συμβουλίου εξήγησε την Κυριακή ότι τα αεροσκάφη τύπου stealth είχαν εκτελέσει εξαιρετικά καλά δράσεις κατά τη διάρκεια της μάχης της στη Συρία.

«Το Su-57 πέρασε με επιτυχία το πρώτο στάδιο των κρατικών δοκιμών και απέδειξε όλα τα χαρακτηριστικά πτήσης του. Αποδείχθηκε ότι αξίζει όχι μόνο σε δοκιμές, αλλά και σε πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις «, δήλωσε ο Μποντάρεφ στο TASS.

Το τζετ «έχει τεράστιες δυνατότητες εκσυγχρονισμού που θα είναι αρκετές για πενήντα χρόνια”, ανέφερε, και πρόσθεσε:

«Στην πραγματικότητα, αυτό το μαχητικό αεροσκάφος έχει όλα όσα είναι απαραίτητα για να αναπτυχθεί αργότερα σε ένα πλήρως αυτόματο μη επανδρωμένο πολεμικό αεροπλάνο”.

«Το ρωσικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Su-57 διαθέτει τεχνολογία stealth με ευρεία χρήση σύνθετων υλικών, είναι σε θέση να διατηρεί υπερηχητική ταχύτητα πλεύσης και είναι εξοπλισμένο με τον πιο προηγμένο ραδιο-ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού υπολογιστή επί του σκάφους – αποκαλούμενου ηλεκτρονικού δεύτερου πιλότου. Το σύστημα ελέγχου του αεροσκάφους είναι ικανό να παρακολουθεί έως και 60 στόχους και να ανοίγει πυρ σε 16 από αυτούς ταυτόχρονα. Αυτά τα αεροσκάφη αναμένεται να φτάσουν για τα στρατεύματα το 2019. Η πιλοτική παρτίδα θα περιλαμβάνει 12 αεροσκάφη Su-57 «, δήλωσε

Αναλυτές συμφωνούν πως η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα προηγμένα αεροσκάφη ως νέο σύστημα αποτροπής έναντι των προηγμένων αεροσκαφών της Ουάσινγκτον για την προστασία και διατήρηση της ειρήνης στην ευρασιατική περιοχή.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...