Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Απόρρητο σημείωμα αποκαλύπτει: Η εποχή Σόρος πεθαίνει παρά τις έσχατες προσπάθειες με συμμάχους το Facebook και λοιπούς προθύμους


Καρκινοβατεί η νέα τάξη πραγμάτων και το παραδέχτηκε και ο “πατριάρχης” της κ. Ρότσιλντ.

Ολοένα και περισσότερες κυψέλες αντίδρασης δημιουργούνται και για τον σκοτεινό Σόρος λόγω της νεοταξικής υστερίας του με την ιδεολογία της ανοικτής κοινωνίας.

Γνωστός πλέον ως ο "δαίμονας" που έχει χρεοκοπήσει πολλές χώρες και που κέρδισε από το θάνατό τους, κάτι που πέτυχε μέσω της υπονόμευσης των εγγενών πολιτιστικών ιδρυμάτων. Κι αυτό το έκανε με ακρίβεια και κρύο αίμα…

Στη διαδικασία αυτή κατηγορείται πως κατέστρεψε δεκάδες εκατομμύρια, αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές, όλα για να εξυπηρετήσει τους ιδεολογικούς στόχους της καθολικής του ελευθερίας για εμάς και της απεριόριστης εξουσίας για τον εαυτό του.

Το σημαντικότερο απόρρητο μυστικό σε πολιτικούς κύκλους -πέρα ​​από τα μηνύματα της Hillary- είναι το περίφημο 49-σελίδο αρχείο που διανέμεται από το Soros και το ίδρυμα ερευνών Media Matters του David Brock σε μια ομάδα επενδυτών που καθορίζουν τη στρατηγική τους για να καταστρέψουν τον Donald Trump με τη βοήθεια γιγάντων των κοινωνικών μέσων δικτύωσης όπως το νεοταξικό Facebook.

Μεγάλο μέρος αυτής της στρατηγικής διαδραματίζεται μετά το μπλοκάρισμα του Alex Jones και άλλων μη προοδευτικών φωνών.

Το Media Matters συναντήθηκε με το εργαλείο της CIA, Facebook, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για περίπου 2 δισεκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, για να συζητήσουν πώς να “σπάσουν” τις ψεύτικες ειδήσεις, σύμφωνα με το σημείωμα.

Ο οχετός των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έλαβε βάσει του σημειώματος «ένα λεπτομερή χάρτη των ακροδεξιών σελίδων του Facebook που ήταν οι μεγαλύτεροι προμηθευτές ψεύτικων ειδήσεων”.

Το σημείωμα αναφέρει επίσης ότι η Media Matters έδωσε στην Google «τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό 40 από τους χειρότερους ψεύτικους νέους ιστότοπους”, ώστε να μπορούν να απαγορευτούν από το διαφημιστικό δίκτυο της Google και έτσι να τιμωρηθούν για τον αγώνα τους κατά της νέας τάξης.

Το Facebook, εν τω μεταξύ, έχει αλλάξει τον αλγόριθμο ειδήσεων, φαινομενικά για την καταπολέμηση «ψεύτικων ειδήσεων”, προκαλώντας μια κατακόρυφη πτώση της κυκλοφορίας για πολλούς Πατριωτικούς χώρους.

Ο πρόεδρος Donald Trump επηρεάστηκε από όλο αυτό, ενώ η εμφάνισή του στο Facebook υποχώρησε κατά 45%.

Μια μελέτη τον Ιούνιο από το Gateway Pundit κατέδειξε ότι το Facebook είχε εξαλείψει το 93% της κυκλοφορίας των κορυφαίων Πατριωτικών ειδησεογραφικών εταιρειών. Το Facebook επίσης τιμωρεί αυστηρά όποιον μιλήσει κατά του ισλάμ και της ανωμαλίας των ομοφυλοφίλων.

Μπλόκο στον Σόρος

Πρώτη η Ρωσία, εκτοπισε το σκοτεινό Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος ξεβρωμίζοντας την Ρωσία από αυτό. Στη συνέχεια, πιο πρόσφατα, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ανέβηκε στο άρμα του Πούτιν στη σταυροφορία εναντίον του Soros, υιοθετώντας έναν παρόμοιο νόμο κατά των ΜΚΟ.

Ο Orban έκανε τον Soros το κεντρικό σημείο της στρατηγικής επανεκλογής του και την πέτυχε!

Και με την υπερ-πλειοψηφία που κέρδισε ο συνασπισμός του Fidesz ψήφισε το νομοσχέδιο «αντι-Σόρος” στο νομοθετικό σώμα, περιορίζοντας σοβαρά τις δραστηριότητες των ξένων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) και αναδεικνύοντας τις πηγές χρηματοδότησής τους.

Τώρα, η Πολωνία είναι η τελευταία χώρα που κινείται εναντίον του Σόρος. Η Πολωνία απέστειλε μια από τους κορυφαίες πολιτικες διοργανώτριες του Σόρος, την Λούντμιλα Κοζλόφσκα, πίσω στην Ουκρανία, με όχι τόσο αγαπητό τρόπο. Η Kozlovska μαζί με το Ίδρυμα Ανοικτού Διαλόγου ήταν, όπως πάντα, μπροστάρισσα οργανώνοντας διαμαρτυρίες κατά της πολωνικής κυβέρνησης.

Επίσης υπάρχουν αρκετά γεγονότα που εξετάζουν και άλλους παρόμοιους αντι-ΜΚΟ νόμους στη Ρουμανία. Όλη η Ανατολική Ευρώπη απομακρύνεται από τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα των ανοιχτών συνόρων και την ομογενοποίηση του πολιτισμού.

Όλα αυτά συνυπολογίζοντας και το καθεστώς στην Ιταλία αλλά και αλλού επιβεβαιώνουν πως το τέλος της εποχής Σόρος κοντοζυγώνει…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...