Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Βίντεο με την άφιξη των δύο στρατιωτικών μας στην Ελλάδα


Ελεύθεροι επέστρεψαν στην Πατρίδα μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης οι Δημήτρης Κούκλατζης και Αγγελος Μητρετώδης μετά το Μεγάλο Θαύμα της Παναγίας μας.


Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 3:19 τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου στη Θεσσαλονίκη, στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Έντονα φορτισμένες ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Μόλις οι δύο στρατιωτικοί αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές. Στη συνέχεια υπήρξε ένας σύντομος χαιρετισμός από έναν πολιτικάντη της κυβέρνησης και μετά μπόρεσαν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.



Η πρώτη δήλωση του Αγγελου Μητρετώδη μετά την επιστροφή του

Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Άγγελος Μητρετώδης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο ανθυπολοχαγός θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα σε εκείνον όσο και στον Δημήτρη Κούκλατζη το διάστημα της κράτησής τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν», είπε χαρακτηριστικά.
Στο 424 Στρατιωτικό Νομοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις οι δύο στρατιωτικοί

Αμέσως μετά την άφιξή τους και την υποδοχή τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία και οι δύο στρατιωτικοί μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης για λίγη ώρα και στη συνέχεια οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης μετέβησαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών ανέφεραν πως το το πρωί της Τετάρτης είχαν πάει στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμειο για να ανάψουν κερί και να προσευχηθούν για την απελευθέρωσή των παιδιών τους. Στη συνέχεια προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, όπου τους βρήκε η χαρμόσυνη είδηση της απελευθέρωσης των παιδιών τους.

ΑΠΕ.



























































Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...