Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η CIA στην κομμουνιστική Αλβανία σκότωσε χιλιάδες για να αλλάξει το καθεστώς

σχόλιο Γ.Θ : Σε κάθε χώρα η σατανική CIA έχει κάνει χιλιάδες εγκλήματα. Να μην  ξεχνάμε τα δικά μας παθήματα μέσα από τους εγχώριους ανθρώπους της που παριστάνουν τους πολιτικούς...
Ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, Ηρακλί Κοτσολάρι αποκάλυψε έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ- CIA,  σύμφωνα με τα οποία, είχαν γίνει αμέτρητες επιδρομές αμερικανών πρακτόρων από το έτος 1948 έως το 1956, σκοτώνοντας πάνω από 
χίλιους Αλβανούς συνοριοφύλακες, αξιωματικούς και απλούς πολίτες  κατά τη διάρκεια των αποστολών τους, ενώ οι υπηρεσίες συνόρων της Αλβανίας, είχαν σκοτώσει ή συλλάβει περίπου 300 από αυτούς.
Ο Ηρακλί Κοτσολάρι, φιλοξενούμενος  σε αλβανικό κανάλι  και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Debati ne Channel One» με τον δημοσιογράφο Ρονάλντ  Καφόκου, δήλωσε ότι  οι ξένες αποστολές  που διείσδυσαν τα χρόνια εκείνα στην Αλβανία  είτε από τον αέρα  είτε από το έδαφος  είχαν ως στόχο την ανατροπή  της κυβέρνησης που σχηματίσθηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο πρώην επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών προσκόμισε στοιχεία  από έγγραφα  τα οποία έχουν αποχαρακτηρισθεί  από τις ξένες υπηρεσίες που δείχνουν την αποτυχία των αποστολών τους στην Αλβανία.
Ένα σχέδιο, που ήταν το κύριο από τη CIA, ήταν αυτό του Φρανκ Γουίνερ, ανώτερου αξιωματικού  της CIA που είχε στόχο την ανατροπή της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Αλβανίας πάσει θυσία.

Σύμφωνα με τον Κοτσολάρι έγινε παραδοχή  της αποτυχίας των αποστολών αυτών, ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό για δεκαετίες, αποδεικνύοντας τη συνοχή των Αλβανών στο κομμουνιστικό καθεστώς, όπως γράφει η αλβανική ‘Panorama.
--
The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...