Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ «ΓΙΓΑΝΤΑΣ» ΧΩΡΙΣ… ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν τον τελευταίο καιρό οι συνεχείς και απότομες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην γειτονική Τουρκία, η οποία σκόπιμα προβάλλεται σαν μεγάλη περιφερειακή υπερδύναμη. Οι διακοπές αυτές συχνά προκαλούν στον κόσμο μεγάλη ταραχή, γατί πολλοί νομίζουν ότι έχει εκραγεί καινούργιο πραξικόπημα καθώς η κατάσταση παραμένει ρευστή και ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιος… είναι με ποιον!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, μέσα σε ένα μήνα έχουν σημειωθεί 67 χιλιάδες απότομες και χωρίς καμία προειδοποίηση διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, που αναστατώνουν την καθημερινότητα ενώ αυξάνουν τις φήμες για σχεδιασμένα σαμποτάζ που έχουν σκοπό να πλήξουν την ίδια την τουρκική ακεραιότητα. Ειδικά στην Κωνσταντινούπολη, καθημερινά ολόκληρες συνοικίες μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αυξάνοντας την ανασφάλεια των κατοίκων.



DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR =ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

δού λοιπόν ο μεγάλος γυάλινος γίγαντας που κάθε μέρα βυθίζεται επί ατέλειωτες ώρες στο σκοτάδι . Κατά τα άλλα, εμείς θα καλλιεργούμε το κόμπλεξ κατωτερότητας μας.


http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...