Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Τὸ νέο διαφημιστικὸ μήνυμα ποὺ προωθεῖ πληρωμές μέσω ἑνὸς εἰδικοῦ βραχιολιοῦ στὸν καρπὸ τοῦ χεριοῦ!

Untitled
«Ἴνα μὴ τις δύνηται ἀγορᾶσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων…» (Ἀποκάλυψη ΙΓ΄ 17)

σχόλιο Γ.Θ : Βιάζονται οι αντίχριστοι να μας φέρουν το σφράγισμα... Βιάζονται να μας στείλουν στην κόλαση. Όμως θα πέσουν οι ίδιοι στο λάκο που μας έσκαψαν.


Τὸ νέο διαφημιστικὸ μήνυμα ἀπὸ τὴν Ἑλληνικὴ Τράπεζα Κύπρου ποὺ προωθεῖ ἕναν τρόπο ἀνέπαφων πληρωμῶν μέσω ἑνὸς εἰδικοῦ βραχιολιοῦ στὸν καρπὸ τοῦ χεριοῦ!
Και θα λένε : Όσο είναι βραχιόλι δεν είναι επικίνδυνο. Αν αύριο το χάσω θα είναι επικίνδυνο. Πόσοι θα καλοβλέπουν το βραχιόλι μου; Το ΄χασες, κρίμα! Υπάρχει μια επαναστατική τεχνική, για να μη χάνεις ποτέ το βραχιόλι σου. Ποιά; Εμφύτεψε ένα μικροτσίπ στο καρπό και όλα λύνονται! Και τότε θα έχεις χάσει την ψυχή σου !
Και όπως αναφέρει σε σχόλιο του και ο γνωστός καλλιτέχνης John Wu μέσα από την Αποκάλυψη του Ιωάννου :
«…ΚΑΙ ΕΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 666 … » Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφ. 13 ..Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...