Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο Ματέο Σαλβίνι θέλει δημοψήφισμα και στην Ιταλία

Αφήσαμε να μας διοικήσουν μασόνοι... δεν μας βγήκε σε καλό

 
Θα ήθελα η Ιταλία να ελέγξει και πάλι το νόμισμά της, τις τράπεζες, την γεωργία, την αλιεία, το εμπόριο και τα σύνορά της, δήλωσε ο γραμματέας της εθνικιστικής δεξιάς Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη της Πάρμα.
«Το ότι αφήσαμε να μας διοικήσουν άλλοι, μασόνοι, γραφειοκράτες και άνθρωποι της χρηματοοικονομικής εξουσίας, δεν μας βγήκε σε καλό», πρόσθεσε ο κ. Σαλβίνι.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, ο επικεφαλής της Λέγκας σχολίασε ότι «οι λαοί είναι και πάλι σε θέση να επιλέξουν, να εργασθούν, να αποφασίσουν και οι επιλογές τους μπορούν να μετρήσουν», διότι «το βρετανικό μάθημα απευθύνεται σε όλους τους λαούς της Ευρώπης».
«Για το θέμα των σχέσεων με την Ευρώπη θα πρέπει να αποφασίσουν οι πολίτες», υποστήριξε ο κ. Σαλβίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Λέγκα θα αρχίσει να συλλέγει υπογραφές με στόχο να οργανωθεί και στην Ιταλία δημοψήφισμα παρόμοιο με αυτό που διεξήχθη στη Μ. Βρετανία.
Ωστόσο είναι γνωστό ότι το ιταλικό Σύνταγμα δεν προβλέπει την δυνατότητα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων που να αφορούν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...