Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ροζίτα Σώκου: Ανείπωτες αποκαλύψεις για τη Μελίνα Μερκούρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σύντροφός της στην Κατοχή ήταν«συνεργάτης των Γερμανών


Η Ροζίτα Σώκου ήταν καλεσμένη στο Parole της Αννίτας Πάνια και για μια ακόμα φορά καταφέρθηκε εναντίον της Μελίνας Μερκούρη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η κ. Σώκου έφτασε
... στα άκρα με τις περιγραφές της:

«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κο…λάγνος!

Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»! (zappit)

Σημείωση: Για συνεργασία της Μελίνας με τους Γερμανούς μίλησε και η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου Άννα Συνοδινού, λέγοντας μάλιστα πως είχε καταδώσει στην Γκεστάπο Έλληνα που συνελήφθη. Η Μελίνα είχε απαντήσει πως ήταν νέα τότε...

Ο θείος της, αδελφός του πατέρας της, ήταν ιδρυτής και αρχηγός της Εθνικοσοσιαλιστικής Ένωσης Ελλάδος (ΕΕΕ) και είχε στραφεί εναντίον του Μεταξά επειδή πολέμησε η Ελλάδα κατά των Ιταλών και Γερμανών.


http://karfotiko.blogspot.gr/2016/06/blog-post_7690.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...