Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ξεπλήρωσαν τους Τούρκους φονιάδες με το ίδιο νόμισμα οι αντάρτες του PKK

Θεία Δίκη: Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες Δέχθηκαν επίθεση ρουκετών από αντάρτες στη διάρκεια επιχείρησης για την μεταφορά τραυματιών.

Οι δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να εκτελέσουν επιχείρηση για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τραυματίες που φέρονταν ότι βρίσκονταν στο υπόγειο ενός σπιτιού στο Τζίζρε.

Κατά την επιχείρηση των Τούρκων Στρατοχωροφυλάκων δέχθηκαν επίθεση ρουκετών από αντάρτες του PKK με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 5 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Η επιχείρηση της Στρατοχωροφυλακής διεξήχθη για την μεταφορά των τραυματιών που φέρονταν ότι βρίσκονταν στο υπόγειο ενός σπιτιού στην συνοικία Τζουντί.

Μόλις οι δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν στην διεύθυνση του σπιτιού, δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτες.Οι πέντε άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας διακομίστηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο του Τζίζρε και η επιχείρηση έληξε άδοξα για τους Τούρκους Στρατοχωροφύλακες!

To πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα στους Τούρκους που στην ίδια πόλη πριν μερικές ημέρες πυροβόλησαν και σκότωσαν στη μέση του δρόμου άμαχους ανθρώπους …Που κρατώντας λευκή Σημαία επιχείρησεσαν να μα μαζέψουν τους νεκρούς απο την μέση του δρόμου.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...