Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ! Η ΕΕ κατά της δημιουργίας κουρδικού κράτους στην Μέση Ανατολή!

Η ΕΕ εκτέλεσε κατά γράμμα τις απαιτήσεις του Τούρκου Προέδρου και καταδίκασε την πιθανότητα ύπαρξης ενός Κουρδικού κράτους.
  Μιλάμε για την χειρότερη ταπείνωση και το εξευτελισμό μιας ολόκληρης ηπείρου από τους Οθωμανούς Τούρκους , οι οποίοι καλά κάνουν με τέτοιους Ευρωπαίους πολιτικούς που βρίσκουν απέναντι τους .   Η Μέρκελ για να γλυτώσει την Γερμανία από τους  μετανάστες , αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη , ( την Ελλάδα την έχει ξεγραμμένη) , υλοποιεί τα τερτίπια του Ερντογάν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ,  Federica Mogherini δήλωσε την πλήρη αντίθεση της στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ανεξάρτητου  κουρδικού κράτους στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο τουρκικός τύπος .
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υποστηρίζει καμία  αυτονομιστική  ατζέντα για τους Κούρδους,  που είναι στην Τουρκία,  στο Ιράκ και στην Συρία», δήλωσε η  Mogherini  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες .
Η Mogherini επανέλαβε την καταδίκη του  PKK από την  ΕΕ μετά την επίθεση στην Άγκυρα, που σκότωσε 29 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα.
Καταρχήν επίσημα μόνο η Τουρκία υποστηρίζει ότι Κούρδος πυροδότησε βόμβα μέσα στην Άγκυρα , ενώ στην έρευνα αυτή υπάρχουν πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει με κάθε δυνατό τρόπο την οποιαδήποτε  τρομοκρατική πράξη και θεωρεί το PKK ως τρομοκρατική οργάνωση», δήλωσε η Mogherini.
«Πιστεύουμε επίσης, ότι ενωμένοι όπως είμαστε στην καταδίκη των τρομοκρατικών πράξεων, θα βρεθεί τρόπος  να λυθεί το κουρδικό ζήτημα στο εσωτερικό της Τουρκίας, δια μέσου μιας ειρηνευτικής διαδικασίας που η ίδια τουρκική κυβέρνηση ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια», κατέληξε  η ίδια η Ευρωπαία εκπρόσωπος  .
Σε άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Ιρανοί αποκαλύπτουν σχέδιο δημιουργίας κράτους του Κουρδιστάν, του «Μεγάλου Ισραήλ» και ενδοκουρδικού πολέμου, είχαμε αναφέρει ότι ο διοικητής της επίλεκτης δύναμης των Ιρανών Φρουρών πραγματοποίησε  μια σκληρή  δήλωση εναντίον του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορώντας τους για συμπαιγνία στο Ιράκ και την Συρία.
Μιλάμε για τη σχεδιαζόμενη μετατροπή του Λεβάντε (ανατολική Μεσόγειο), σε αμερικανικό και ισραηλινό προτεκτοράτο . Ο ίδιος εννοεί την απόσχιση όλων των κουρδικών περιοχών και την δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδικού Κράτους.
Δεν γνωρίζουμε ποιο από όλα τα σχέδια τελικά θα υλοποιηθεί για το Κουρδιστάν που θα αναδυθεί στην περιοχή » ότι και να γίνει»  , το μόνο που βλέπουμε προς το παρόν είναι η διάλυση της ΕΕ και η καταστροφή της Τουρκίας και της Γερμανίας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...